Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
90luckypl 2013-05-17, 6:45
Podzałujdzie mnie wszyscy w dubę chejterzy. zablokuje wam zaraz płyte głównom!
Zgłoś
cerox 2013-05-17, 6:59
kaktuz napisał/a:

majorbień popieram całkowicie i bezsprzecznie

dodam jeszcze ze nie trawie tego gowna i przynajmniej na sadolu moglibyście mi tego oszczedzic

jak go widzisz to scrolluj dalej, a nie pierdolisz głupoty
Zgłoś
Bukka 2013-05-17, 7:13
To jest akcja "musicforlife.pl"; większość znanych jutuberów robi o tym filmik, akcja datków dla głuchych. A w tym filmiku mieliście sie poczuć jak głusi.
Zgłoś
x................r 2013-05-17, 7:48 1
żądam opcji ignorowania tych gównianych filmików
Zgłoś
C................c 2013-05-17, 8:26
On juz się skonczył
Zgłoś
Szerokikarq 2013-05-17, 11:06
straatveger napisał/a:

@up nie wiem ale ten pedał buster dorobił się chaty za 180 tysięcy za te głupoty

Skończ gadać głupoty, skoro znaleźli się ludzie, którzy mu za to płacą to czemu ma nie brać? W robocie też siedzisz po 8-12h za dobre słowo? To, że chłopak ma trochę oleju w głowie i nie musi tyrać na dwie zmiany to nic złego.

P.S. 180 tys. na dom to nie wiele, życzę Ci, abyś kiedyś się o tym przekonał.
Zgłoś
kulwon przez f 2013-05-17, 11:24 1
Cytat:

@up nie wiem ale ten pedał buster dorobił się chaty za 180 tysięcy za te głupoty

znowu szkopska zawisc i zazdrosc, naprawde wszystkie helmuty sa takie same? zyja w lepiankach z gowna i nie moga zniesc, ze ktos ma lepiej?
Zgłoś
typo 2013-05-17, 11:36
@UP: przecież chodzi o to, że dorobić mżna się w tym kraju tylko na poważnych rzeczach. Wiesz, jakby pisał wiersze, uzdrawiał służbę zdrowia, był piewcą kultury katolickiej, to co innego.

To dlatego tu jest tak kurwa SMUTNO. Zamiast się cieszyć, ze ktoś sobie wybudował chatę za wrzucanie filmików do neta ... ale to wymaga wyższych uczuć, odrobiny zastanowienia i zadowolenia z siebie. Jak ktoś jest permanentnie nieszczęsliwy i zaglada innym do portfela to potem wychodzi karłowatość umysłowa.
Zgłoś
Ant1984 2013-05-17, 11:55
W "nie słyszę" nie wymienił swojej dziewczyny Pewnie spoko z niej dziewucha

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Zgłoś
Dziadek 2013-05-17, 12:57
Się żółte zrobiły
Zgłoś
skizo 2013-05-17, 13:30
@straatveger kto cię ulepił stary? Gdybyś oglądał jego początki to zauważył byś ,że od początku tam mieszkał.

Bez jaj, to ,że napisałeś co napisałeś to chyba w każdym temacie musi być tak ,że ktoś pokazuje typową polską żółć. I co gorsza ktoś daje za to już kilkanaście piw...

A niech zarabia na tym życzę mu żeby zarabiał miliony na tym, udało mu się i chuj! Mi też się może uda może nie.

Jakie to typowe i żałosne u nas Polaków...
Zgłoś
skwarkomen1 2013-05-17, 16:29
straatveger napisał/a:

Jesteś zwykłym naiwniakiem który wierzy w to co jest napisane na socialblade według tej strony zarabiam średnio 10k$ rocznie a jakoś przez ostatni rok zarobiłem nie całe 2k zł
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów