Konfrontacja stoperów do uszu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podzałujdzie mnie wszyscy w dubę chejterzy. zablokuje wam zaraz płyte głównom!
kaktuz napisał/a:
majorbień popieram całkowicie i bezsprzecznie
dodam jeszcze ze nie trawie tego gowna i przynajmniej na sadolu moglibyście mi tego oszczedzic
jak go widzisz to scrolluj dalej, a nie pierdolisz głupoty
To jest akcja "musicforlife.pl"; większość znanych jutuberów robi o tym filmik, akcja datków dla głuchych. A w tym filmiku mieliście sie poczuć jak głusi.
żądam opcji ignorowania tych gównianych filmików
On juz się skonczył
straatveger napisał/a:
@up nie wiem ale ten pedał buster dorobił się chaty za 180 tysięcy za te głupoty
Skończ gadać głupoty, skoro znaleźli się ludzie, którzy mu za to płacą to czemu ma nie brać? W robocie też siedzisz po 8-12h za dobre słowo? To, że chłopak ma trochę oleju w głowie i nie musi tyrać na dwie zmiany to nic złego.
P.S. 180 tys. na dom to nie wiele, życzę Ci, abyś kiedyś się o tym przekonał.
Cytat:
@up nie wiem ale ten pedał buster dorobił się chaty za 180 tysięcy za te głupoty
znowu szkopska zawisc i zazdrosc, naprawde wszystkie helmuty sa takie same? zyja w lepiankach z gowna i nie moga zniesc, ze ktos ma lepiej?
@UP: przecież chodzi o to, że dorobić mżna się w tym kraju tylko na poważnych rzeczach. Wiesz, jakby pisał wiersze, uzdrawiał służbę zdrowia, był piewcą kultury katolickiej, to co innego.
To dlatego tu jest tak kurwa SMUTNO. Zamiast się cieszyć, ze ktoś sobie wybudował chatę za wrzucanie filmików do neta ... ale to wymaga wyższych uczuć, odrobiny zastanowienia i zadowolenia z siebie. Jak ktoś jest permanentnie nieszczęsliwy i zaglada innym do portfela to potem wychodzi karłowatość umysłowa.
To dlatego tu jest tak kurwa SMUTNO. Zamiast się cieszyć, ze ktoś sobie wybudował chatę za wrzucanie filmików do neta ... ale to wymaga wyższych uczuć, odrobiny zastanowienia i zadowolenia z siebie. Jak ktoś jest permanentnie nieszczęsliwy i zaglada innym do portfela to potem wychodzi karłowatość umysłowa.
W "nie słyszę" nie wymienił swojej dziewczyny Pewnie spoko z niej dziewucha
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
A niech zarabia na tym życzę mu żeby zarabiał miliony na tym, udało mu się i chuj! Mi też się może uda może nie.
Jakie to typowe i żałosne u nas Polaków...
Bez jaj, to ,że napisałeś co napisałeś to chyba w każdym temacie musi być tak ,że ktoś pokazuje typową polską żółć. I co gorsza ktoś daje za to już kilkanaście piw...
A niech zarabia na tym życzę mu żeby zarabiał miliony na tym, udało mu się i chuj! Mi też się może uda może nie.
Jakie to typowe i żałosne u nas Polaków...
straatveger napisał/a:
Jesteś zwykłym naiwniakiem który wierzy w to co jest napisane na socialblade według tej strony zarabiam średnio 10k$ rocznie a jakoś przez ostatni rok zarobiłem nie całe 2k zł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów