Konfrontacja stoperów do uszu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up nie wiem ale ten pedał buster dorobił się chaty za 180 tysięcy za te głupoty
@up masz łeb i chuj to kombinuj, może też chaty się dorobisz i wyprowadzisz od rodziców
Co to za reklama? Kilka filmików wyżej to samo Sci-fun. Swoją drogą maja całkiem niezły biznes rodzinny.
Edit: Już wszystko jasne. "Jeżeli lubisz słuchać dobrej muzyki, a pomaganie innym ludziom jest dla Ciebie ważne, to doskonale trafiłeś! Zapraszamy Cię do wzięcia udziału w II edycji Kampanii MUSIC FOR LIFE, której celem jest wsparcie chorych dzieci z Centrum Zdrowia Dziecka, a jednocześnie promowanie młodych twórców".
Edit: Już wszystko jasne. "Jeżeli lubisz słuchać dobrej muzyki, a pomaganie innym ludziom jest dla Ciebie ważne, to doskonale trafiłeś! Zapraszamy Cię do wzięcia udziału w II edycji Kampanii MUSIC FOR LIFE, której celem jest wsparcie chorych dzieci z Centrum Zdrowia Dziecka, a jednocześnie promowanie młodych twórców".
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Ej, następnemu gościowi cyganie mikrofon zajebali? I o co cho z tym biciem serca w tle? Mam do tego rytmu walić sobie konia?
chodzi o nie słyszących... ale ja słyszę hauhauahuauauh nie to co oni
majorbień popieram całkowicie i bezsprzecznie
dodam jeszcze ze nie trawie tego gowna i przynajmniej na sadolu moglibyście mi tego oszczedzic
dodam jeszcze ze nie trawie tego gowna i przynajmniej na sadolu moglibyście mi tego oszczedzic
Dlaczego jesteście ta,k zawistni?? Zarabia na tym to dobrze i niech zarabia jeszcze więcej skoro ma do tego łeb... i już wole ich oglądać tutaj niz jakieś pedalskie konie
straatveger napisał/a:
@up nie wiem ale ten pedał buster dorobił się chaty za 180 tysięcy za te głupoty
Dziwne, mieszkam w domu o powierzchni 137 metrów kwadratowych wybudowanym za 250 tysięcy ( nie licząc działki budowlanej ), powiedz mi jestem bogaty czy nie?
P.S. Wcześniej mieszkaliśmy w bloku ale mieszkanie poszło za 190 tysięcy.
Pocałujcie mnie w dupe wszyscy hejterzy. Nie podoba się to scroll down.
@Up Chuj ci w dupę
wy kurefki tempe to dla głuchich jest kazdy jo tuber wczoraj takie cos robil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów