📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pomijając fakt ze jego filmiki nie zbyt mi się podobają to ma 100% rację.. ilu tu obecnych zaczynało robić pompki w domu i kończyło po miesiącu? Ja osobiście miałem tak już wiele razy. A jak już zacząłem ćwiczyć na poważnie i dobrze mi szło to złamałem rękę
Co mu tak w Polsce mu tak zle ze zdjecia i ujecia z U.K.?
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
po prostu scrolluj dalej...
fajne kręci filmiki z konfrontacjami, ten też nie najgorszy. ma dużo widzów, więc jeśli ktoś przez niego zacznie ćwiczyć to fajnie
Jak ktoś przez niego zacznie ćwiczyć, to tylko po to żeby mu najebać
matiqq napisał/a:
tigerqaz@
hmm... czyli wtedy kiedy mamusia wygania już spać?
ojj... straszne życie gimbusa masz.
Popatrz sobie na moją datę ur. to kapniesz się fajo że nie dało rady żebym był w gimbazie...
Co do twojej daty ur. to powinieneś już gryźć piach a może właśnie gryziesz...
Ty prawdopodobnie już lulasz nie ???
Dobra reklama klubu fitness w 1:10
kurwa, jak się nie podoba to scroll down, ten jego nowy pomysł jest w odróżnieniu od kryptoreklam całkiem dobry
Gość ma racje. Większość ludzi buja w obłokach przez większość czasu i ich życie to nudna, szara egzystencja. Fajny motywator.
@Piechur23
Bo ludzie robią lajtowe treningi i myślą, że cykanie raz dziennie pompeczek im wystarczy. Od sportu trzeba się uzależnić, jak przyzwyczaisz organizm do skoku endorfin to bez ćwiczenia żyć nie będziesz mógł . Ja jak zrobie 1 dniową przerwę na regeneracje to mam ciągłe myśli, że może jednak zrobić chociaż drobną rozgrzewkę . Oczywiście z początku ciężko ćwiczyć 6 dni w tygodniu i człowiek rozpoczynający swoją przygodę ze sportem powinien ćwiczyć sporo mniej (3x siłowo w tygodniu plus ewentualne aeroby) i intensywność ćwiczeń powinna być inna. Później treningi wchodzą w nawyk i stają się codziennością, tak jak jedzenie czy mycie zębów. Także polecam wszystkim by zadbali o swoje ciało, siedzenie na dupie spowoduje, że obrośniecie tłuszczem i lenistwo zdominuje chęci, jak się człowiek rusza to ma więcej siły na wszystko.
Bo ludzie robią lajtowe treningi i myślą, że cykanie raz dziennie pompeczek im wystarczy. Od sportu trzeba się uzależnić, jak przyzwyczaisz organizm do skoku endorfin to bez ćwiczenia żyć nie będziesz mógł . Ja jak zrobie 1 dniową przerwę na regeneracje to mam ciągłe myśli, że może jednak zrobić chociaż drobną rozgrzewkę . Oczywiście z początku ciężko ćwiczyć 6 dni w tygodniu i człowiek rozpoczynający swoją przygodę ze sportem powinien ćwiczyć sporo mniej (3x siłowo w tygodniu plus ewentualne aeroby) i intensywność ćwiczeń powinna być inna. Później treningi wchodzą w nawyk i stają się codziennością, tak jak jedzenie czy mycie zębów. Także polecam wszystkim by zadbali o swoje ciało, siedzenie na dupie spowoduje, że obrośniecie tłuszczem i lenistwo zdominuje chęci, jak się człowiek rusza to ma więcej siły na wszystko.
@up zgadzam się, nie wszyscy mogą jednak chodzić na siłownie. Pompki, drążek, brzuszki i bieganie to i tak dużo o ile ćwiczy się intensywnie. Po samych takich ćwiczeniach bez żadnych obciążeń można zajebiście wyglądać i mieć w kurwę siły. Gorzej jak ktoś zrobi 10 pompek 2,5 brzuszka i pomyśli ale się zmachałem. Pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów