📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
trzeba przyznać że gościu ma dobre pomysły na filmiki, niedługo go zobaczymy w tvnie ;p
lepiej motywuje Robert Burneika. Siła!!! i nie ma opierdalania się!!!
AdBuster chce z sobą zrobić ???
Mam pomysł...
Chyba żartujesz z tymi pomysłami... mam nadzieję że w telewizji będzie się pokazywał grubo po północy :/
Mam pomysł...
pkh napisał/a:
trzeba przyznać że gościu ma dobre pomysły na filmiki, niedługo go zobaczymy w tvnie ;p
Chyba żartujesz z tymi pomysłami... mam nadzieję że w telewizji będzie się pokazywał grubo po północy :/
to ,,sie: możesz
Weźcie nie komentujcie tych jego filmików, nie dawajcie piw to nie będą ich tu wstawiać.
@up szwagier9
po prostu scrolluj dalej...
fajne kręci filmiki z konfrontacjami, ten też nie najgorszy. ma dużo widzów, więc jeśli ktoś przez niego zacznie ćwiczyć to fajnie
po prostu scrolluj dalej...
fajne kręci filmiki z konfrontacjami, ten też nie najgorszy. ma dużo widzów, więc jeśli ktoś przez niego zacznie ćwiczyć to fajnie
hmm... czyli wtedy kiedy mamusia wygania już spać?
ojj... straszne życie gimbusa masz.
hmm... czyli wtedy kiedy mamusia wygania już spać?
ojj... straszne życie gimbusa masz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów