Kolejny filmik AdBustera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic do kolesia nie mam, ale kurwa bez przesady... Czy już naprawdę każdy filmik od AdBustera musi się tu pojawiać?
Filmik na którym się tylko przywita też wrzucice?
Mam wrażenie że z AdBuster to się zrobił już serial na sadistic.
Ale koleś jest spoko więc piwo.
Ale koleś jest spoko więc piwo.
No to chyba trzeba zrobić zbiorczy i po problemie. Kto zainteresowany tą kupą tam sobie będzie zerkać.
Nie przeszkadza mi, naprawdę lubię jego filmiki i nie mówię, że już nie powinno go być w ogóle na sadolu, ale tak jak napisał bubr32 - nie przesadzajmy w drugą stronę.
Tak jakbym miał wrzucić taki filmik:
Recenzje Mietka, też wykurwiście lubię, ale zakładanie tematu z filmikiem, w którym gada, jakie ma plany na przyszłość ze swoim vlogiem wydaje mi się być po prostu nie na miejscu.
Pozdrawiam.
Edit: Ups, chyba wrzuciłem : D
Tak jakbym miał wrzucić taki filmik:
Recenzje Mietka, też wykurwiście lubię, ale zakładanie tematu z filmikiem, w którym gada, jakie ma plany na przyszłość ze swoim vlogiem wydaje mi się być po prostu nie na miejscu.
Pozdrawiam.
Edit: Ups, chyba wrzuciłem : D
Nie na miejscu? Ciekawe. Jest wiele takich osób które przeglądają tylko sadistic.pl i które z chęcią oglądają WSZYSTKIE vlogi AdBustera.
@Nuck4d-
waruj...waruj...
waruj...waruj...
Czy moze ktos mi wyjasnic o co chodzi z obrączką? nie jestem po slubie i nie wiem kiedy i po co faceci zdejmuja obraczke. rozumiem lekarz, weteryniarz czy inny specjalista patolog. ale po co bloger zdejmuje obraczke i kim jest monia? bo to mialo byc oczywiste ale albo ja jestem zbyt glupi albo... no dobra, jestem z byt glupi. Kto mi odpowie?
To jest chyba jedyny polski vloger (bądź "vloger", kak kto lubi), którego da się oglądać. Jak już kręci ten film, to przynajmniej ma temat, nie pierdoli "yyyyy mlask mlask, bo ten vloger to mlask yy tamto"; nie każdemu się musi podobać tematyka, mi przynajmniej odpowiada rzeczowość i zwięzłość...
Ja pierdzielę, u mnie w domu to chyba kręcone było. Tapeta ta sama, kanapa też...
@evoola Poszukaj czy czasem prezerwatyw nie testowali..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów