📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
17 minut temu na youtube, a 14 minut temu już tutaj ... Ludzie, nie macie co robić w domu ?
Słabe. Zrobione na szybko i na silę.
Flukon-troll
obcyss napisał/a:
Słabe. Zrobione na szybko i na silę.
pierwszy raz odcinek mnie zaciekawił, że aż pofatygowałem się o lajka na jutube
sory, ale nie preferuję jak ty mainstreamowego ścierwa
kwejku, giń
kij mnie obchodzi co preferujesz a co nie. Jak dla mnie to możesz nawet lubić czarne pałki murzynów a mi nic do tego Ja wyraziłem swoje zdanie na temat filmiku także spierdalaj
@UP
Wyczuwam warn'a.
Wyczuwam warn'a.
Ja cie pierdolę na sadisticu czuje się już jakbym wchodził na swoje konto na YT. Wszystkie subskrypcje tyle że ręcznie wrzucane przez ludzi. Kurwa mać.
clubber84 napisał/a:
@UP
Wyczuwam warn'a.
Tak kurwa, warna!
Warna to by dostał gdyby nie to, że moderatorów jakaś depresja ogarnęła!
Nic dziwnego patrząc na dzienną porcję chujowych komentarzy do przeczytania.
No, ale kurwa! Przecież jesteście "sadolową elitą" i przeraża Was spam jakichś matołów?!
CIOTY!
kurwa jak będę go chciał oglądać to od tego jest youtube a nie sadistic
Serio nie można zrobić jakiegoś tematu zbiorczego adbustera albo w ogóle youtubowych serii*? Naprawdę większość ma to w dupie, a dla mniejszości nie ma sensu wrzucać, skoro sobie wejdą na youtube i obejrzą.
*poza Maxem Kolonko oczywiście! Akurat za nim jest większość nie mniejszość, jak mawiają "wyjątek potwierdza regułę"
*poza Maxem Kolonko oczywiście! Akurat za nim jest większość nie mniejszość, jak mawiają "wyjątek potwierdza regułę"
A ja tam wolę oglądać Adbustera na sadisticu. A czemu ? Bo gość się zeszmacił(albo zmenelił, jak stwierdziła to Pyta ), więc oglądam jego odcinki poza Youtube ponieważ wtedy nie nabijam mu wyświetleń i gość mniej zarabia.
Proste, trollowe działanie.
Może jak będzie musiał wrócić do swojej chujowej pracy to mu się trochę odświeży umysł.
Proste, trollowe działanie.
Może jak będzie musiał wrócić do swojej chujowej pracy to mu się trochę odświeży umysł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów