📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Nie umie robić porządnych konfrontacji, z dużą dokładnością...
Zrób lepszą klawiszowy cwaniaczku
Barnea napisał/a:
Zrób lepszą klawiszowy cwaniaczku
Nie dziękuję mam ważniejsze sprawy na głowie
Mało kto wie, ale gość sobie kupił już chatę z partnerstwa YouTube.
straatveger napisał/a:
Mało kto wie, ale gość sobie kupił już chatę z partnerstwa YouTube.
Może dlatego, że jest ogarnięty i ma to coś czego wielu pieniaczy nie ma - potrafi zarabiać.
A robienie głupich i niegłupich filmików nie nazwiesz nieuczciwym.
Chatę może i kupił ale zgrywa biedaka i chyba 5 odcinek popierdala w tym samym t-shircie.
Brytyjską wtyczkę pewnie dostał w prezencie od tego typa "siemanko" od gotowania.
Za Adbuster'a i jego pomysł na życie piwo!
Ciekawe ma te konfrontacje i .i. w dupe tym co płaczą jaki to on nie jest...
Ciekawe ma te konfrontacje i .i. w dupe tym co płaczą jaki to on nie jest...
Co do samego produktów firmy Vanish, to ja jestem zadowolony dobrze oczyszcza dywany przy ich praniu i chyba wiadome jest ze na reklamach są bzdury i nie ma żadnego środka piorącego który potrafi sczyścić plamę po nałożeniu detergentu i lekkim praniu ręcznym w zimnej wodzie. To samo tyczy sie płynu do naczyń Fairy, cena/jakość myśle że to bardzo dobry produkt (dziewczyna zadowolona). AdBuster jedynie udowadnia że w reklamach pokazują pierdoły i chyba debil w to wierzy, że istnieją tak super cudowne produkty. Po co ludziom wtedy pralki ?
Jeżeli chodzi o sposób zarabiania AdBustera to widać że umie sobie poradzić, sam wciąż myślę i poszukuje sposobu na równie dochodowy biznes, więc zamiast marudzić trzeba myśleć i robić.
Piwa nie dam bo w żadne reklamy nie wierzę i ich testy są mi nie potrzebne. Przykładem są reklamy burgerów w różnych restauracjach typ MD itp., to co widać w tv gdzie cheeseburger kosztuje 3 zł i jest ogromny i pięknie wygląda w rzeczywistości jest mały nie wygląda tak extra to kupuje się bo jest smaczny, z Vanishem jest dokładnie ta sama zasada.
Jeżeli chodzi o sposób zarabiania AdBustera to widać że umie sobie poradzić, sam wciąż myślę i poszukuje sposobu na równie dochodowy biznes, więc zamiast marudzić trzeba myśleć i robić.
Piwa nie dam bo w żadne reklamy nie wierzę i ich testy są mi nie potrzebne. Przykładem są reklamy burgerów w różnych restauracjach typ MD itp., to co widać w tv gdzie cheeseburger kosztuje 3 zł i jest ogromny i pięknie wygląda w rzeczywistości jest mały nie wygląda tak extra to kupuje się bo jest smaczny, z Vanishem jest dokładnie ta sama zasada.
@ilililililililililililili
Kurwa, teraz zawsze będę zwracać uwagę na twój nick
Kurwa, teraz zawsze będę zwracać uwagę na twój nick
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów