Chuj Cie to powinno boleć dlaczego nie ma zbiorczego, jak jesteś na tyle głupi, że nie umiesz przescrollować na dół to już twoja sprawa. Gościu ma pomysł na biznes, ale takie cygańskie pomioty jak Ty oczywiście zazdroszczą komuś tego. I pewnie nie ma zbiorczego bo admin jest na tyle inteligentny, żeby wspierać rodaków, mieszkających w pobliżu, a nie tak jak ty, jebać zazdrością i najchętniej nóż w plecy wbijać. Ty nic nie tracisz bo nie ma zbiorczego i nabijasz mu odsłony ale on zyskuje, i to jest wystarczający powód, dla takich rumuńskich kurewek żeby się dopierdalać. To jest prawdziwy rak zżerający społeczeństwo polskie.
ogarnij pizdę, bo chyba te dni przyszły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów