📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@up
pierwszy dzień okresu ?
pierwszy dzień okresu ?
Cytat:
Pierwszy mój warn.
Wypierdalaj z tym, za dużo tego badziewia na sadolu. Koleś ma własny kanał, kto go lubi wie gdzie go szukać. Na chuj go co chwilę tu promować? Raz, drugi, dziesiąty się pojawił na sadistic - ok. Wpierdolić to do zbiorczego, albo niech się promuje za hajs i będzie opcja ignorowania.
Bo niektórzy może nie śledzą YT, nie mają tam konta i czasem chcą tutaj.
Ja lubie jego filmy bo pokazują jakie reklamy są debilne (chociaż każdy z iq wyższym od małpy wie ,że każda reklama kłamie)
Tyle gimbów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz! oooo, popatrz!
to zakładkę sobie zrób.
Tyle gimbów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz! oooo, popatrz!
Ludzie, chcecie dodawać ad bustera na sadistica, to dodawajcie, ale przynajmniej w "inne czarności" jeśli chciałbym sobie pooglądać jutuberów to wejde na youtuba.
Też gościa oglądam ale do kurwy nędzy, wchodzę tutaj by zobaczyć latające ścierwo araba który dostał z rpg a nie jutuberów.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Aha
i pijąc "zero" nie schudniecie
Aha
i pijąc "zero" nie schudniecie
jedno pytanie na chuj to kreca telefonami, chca sie pochwalic ze widzieli celebryte hofmana z youtube?
Czy mi sie wydaje czy ten "kochany" nasz kolega sie skurwił???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów