18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
wowka01 2013-06-03, 1:33 4
Nie podoba mnie się to.
Zgłoś
Coby 2013-06-03, 1:38
"audycja zawiera lokowanie produktu"...i nie chodzi o coca-colę...
Zgłoś
rancwa 2013-06-03, 1:45 2
gdybym nie miał co z pieniędzmi robić, to też bym się tak bawił
Zgłoś
JakiesGowno 2013-06-03, 2:14 20
@up
pierwszy dzień okresu ?
Zgłoś
~Velture 2013-06-03, 3:31 5
Cytat:

Pierwszy mój warn.
Wypierdalaj z tym, za dużo tego badziewia na sadolu. Koleś ma własny kanał, kto go lubi wie gdzie go szukać. Na chuj go co chwilę tu promować? Raz, drugi, dziesiąty się pojawił na sadistic - ok. Wpierdolić to do zbiorczego, albo niech się promuje za hajs i będzie opcja ignorowania.

Bo niektórzy może nie śledzą YT, nie mają tam konta i czasem chcą tutaj.

Ja lubie jego filmy bo pokazują jakie reklamy są debilne (chociaż każdy z iq wyższym od małpy wie ,że każda reklama kłamie)

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
gówniaczek 2013-06-03, 6:16 1
@up
to zakładkę sobie zrób.

Tyle gimbów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz! oooo, popatrz!

zwdzawada napisał/a:

jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..

Zgłoś
donwasyle 2013-06-03, 9:04 1
Co za ludzie jak się pchają żeby ich nakręcić. Potem się będą podniecać i wołać w szkole "jestem w Łynternacie"
Zgłoś
horihan1 2013-06-03, 9:27 2
Ludzie, chcecie dodawać ad bustera na sadistica, to dodawajcie, ale przynajmniej w "inne czarności" jeśli chciałbym sobie pooglądać jutuberów to wejde na youtuba.
Zgłoś
rockface123 2013-06-03, 9:37 8
Też gościa oglądam ale do kurwy nędzy, wchodzę tutaj by zobaczyć latające ścierwo araba który dostał z rpg a nie jutuberów.

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
RockyWood 2013-06-03, 10:20
przecie każdy wie że "zero" ma mniej gazu i jest mniej słodka. Poczytajcie sobie skład obu.

Aha

i pijąc "zero" nie schudniecie

Rock.
Zgłoś
kubeq92 2013-06-03, 10:27 2
6:20 xDD
- ZERO
- Dobrze, wypierdalaj
Zgłoś
M................3 2013-06-03, 11:24 2
adbuster i scifun - HOFMAN, jebani żydzi.

jedno pytanie na chuj to kreca telefonami, chca sie pochwalic ze widzieli celebryte hofmana z youtube?
Zgłoś
S................e 2013-06-03, 13:04 1
Czy mi sie wydaje czy ten "kochany" nasz kolega sie skurwił???
Zgłoś
twardydb 2013-06-03, 13:08
@up
Przypadek? nie sądze!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów