18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Adolf Hitler
H................g • 2013-06-04, 19:33
Widać koleś nie myśli o swoich dzieciach, przecież one mają przejebane z takimi imionami

Amerykanin Heath Campbell, który nadał swym dzieciom imiona inspirowane nazizmem, stanął w poniedziałek przed sądem. Przyszedł ubrany w hitlerowski mundur, ze swastyką wytatuowaną na szyi.

Mężczyzna domaga się kontaktów ze swym najmłodszym, 18-miesięcznym synem - Heinrichem Honsem Campbellem, odebranym ojcu przez służby socjalne za stosowanie przemocy w rodzinie. Amerykanin twierdzi też, że pozostałe dzieci: 7-letniego Adolfa Hitlera Campbella, 6-letniej JoyceLynn Arian Nation Cambell i 5-letniej Honzlynn Jeannie Campbell nie widział od blisko dwóch lat.

Ich syn to Adolf Hitler

Służby socjalne odebrały najmłodsze dziecko rodzicom kilka godzin po porodzie w listopadzie 2011 roku pod zarzutem powtarzającej się przemocy w rodzinie.

- Kocham moje dzieci, chcę być im ojcem - oświadczył Heath Campbell przed sądem we Flemington, w stanie New Jersey.

Rodzice - dziś już w separacji - stali się sławni w 2008 roku, gdy jeden z lokalnych sklepów odmówił napisania na torcie urodzinowym dla ich dziecka "Adolf Hitler". Wkrótce po tym zdarzeniu władze wszczęły śledztwo i odebrały Campbellom dzieci.
Nazizm ma we krwi

Ojciec otwarcie przyznaje się do nazistowskim poglądów, na szyi nosi wielki hitlerowski krzyż.

Zapytany, czy był to dobry pomysł, aby pojawić się w sądzie w mundurze nazistowskim, odparł, że wszystko zależy od sędziego.

- Jeśli będzie dobrym sędzią i dobrym człowiekiem, będą patrzeć na wnętrze, nie na wygląd - powiedział.
Zgłoś
JądroChaosu 2013-06-07, 18:06 1
@Atreyu - to znaczy że nic nie wiesz o swastyce. Ten symbol był używany przez pół świata na długo przed Chrystusem... Był używany też w Europie, także w Polsce (m.in. przez Strzelców Podhalańskich).
Tak więc to że jacyś debile uczynili sobie z niego swoje logo na 25 lat nie powinno być powodem tak silnej stygmatyzacji tego pozytywnego symbolu.
Zgłoś
BongMan 2013-06-07, 18:14 2
Hacerking napisał/a:

- Jeśli będzie dobrym sędzią i dobrym człowiekiem, będą patrzeć na wnętrze, nie na wygląd - powiedział.

Zgadzam się. Tylko trzeba go rozciąć od jajec po gardło, żeby to wnętrze zobaczyć.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
J................o 2013-06-07, 18:59 1
Niezły trolling
jakby ktoś jeszcze tego nie wiedział, to w każdym cywilizowanym kraju na świecie jest zakaz nazywania dzieci imionami zbrodniarzy wojennych którzy znajdują się na czarnej liście. Każdy urzędnik, który jest odpowiedzialny za przyjęcie imienia i nazwiska dziecka (akt urodzenia itd) ma prawo odmówić pozwolenia nadania zakazanego imienia oraz obowiązek poinformowania stron oraz przełożonych.

Na przykładzie - niech ktoś spróbuje nazwać nowo narodzonego polaka, powiedzmy.. Brembarborhuguh Kowalczyk. Dupa, urzędnik odmówi. A za próbę nadanie dziecku imienia Adolf Hitler Kowalczyk stanie przed sądem.

Reasumując - w USA (i nie tylko, bo w każdym kraju UE, Kanadzie, Australii, Japonii, nawet w Chinach (!), itd, nie licząc może jakichś innych krajów III świata) za próbę nadania komuś imienia Adolf Hitler sprawa z urzędu trafiłaby do sądu. A jakby się facet upierał, bezapelacyjnie zostałby posadzony do pierdla. W Chinach to nawet mozliwe, że by takiego delikwenta na miejscu powieszono, ku przestrodze. W Rosji prawdopodobnie ktoś taki by nagle "zniknął".

Sorka, za wywód, właściwie mógłbym to skrócić do krótkiej notki. Ale mam czas, to sobie popierdole
Zgłoś
Atreyu 2013-06-07, 19:03
@JądroChaosu - nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, wyraźnie oddzieliłem w niej historię danego symbolu, od jego najbardziej rozpoznawalnego znaczenia. Gdyby nie Hitler, nazizm i III Rzesza - wielu dziś by go nie używało. Naprawdę mało jest fanów kultury celtyckiej, a dużo idiotów zasłaniających się historią i wstawiających swastyki zgodnie z ich powszechnym znaczeniem.

Oczywiście zgadzam się że znak jest stygmatyzowany jak to ładnie określiłeś. Tylko gdyby nie te 25 lat "wykorzystywania" go przez Niemców to większość z używających go obecnie nie korzystałaby z niego. Dziś jak widzę swastykę, lub odwróconą swastykę - to wstawia ją osoba o skrajnie radykalnych poglądach i się zasłania "celtami" - tu jest problem.

Pozdrawiam.

...
Zgłoś
Dildowagins 2013-06-07, 20:30
Za dużo hamburgerów jedzą i im odpierdala.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
T................h 2013-06-07, 20:38
ten mundur jak wiele innych rzeczy jest tylko wyobrażeniem jak powinien wygladać jakiś mundur niemiecki z tamtych lat. Ni to mundur Wehrmachtu, ni to Waffen SS, ni to mundur NSDAP, krój jak mundur NRD. Pierdolniecie z pojebaniem
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-06-07, 21:12 1
Tomikchomik1 napisał/a:

Sieg Heil!!

Weź się człowieku zastrzel...

Propagowanie symboli/idei nazistowskiej jest okay, ale propagowanie poglądów/symboli komunistycznych już nie?? Skoro równość to równość. Koniec.
Zgłoś
plonk 2013-06-08, 1:47
Bad_Motherfucker napisał/a:

Weź się człowieku zastrzel...

Propagowanie symboli/idei nazistowskiej jest okay, ale propagowanie poglądów/symboli komunistycznych już nie?? Skoro równość to równość. Koniec.

Bingo! Jebać obie strony tego zjebanego konfliktu! Leci piwo.
Zgłoś
samozlo171 2013-06-08, 13:24
Co to jest "hilerowski krzyż"? o_O
Zgłoś
AJ.IS 2013-06-08, 14:42
Trzeba być ostro jebniętym aby nazwać dzieko Adolf Hitler. Nie ma na to usprawiedliwienia i typ powienien być odstrzelony lub spalony żywcem.

Wbrew temu co sądzi spora grupa pseudo-patriotów, Hitler stał się katem naszego kraju. Nie on jedyny, ale posłuchajcie opowiadań dziadków, pradziadków. Lub może spora grupa ludzi z Sadistica nauczy się czytać i sprawdzi co ten austryjacki żydek zrobił w Polsce.

Co chwila widzę na tej stronie wesołą pszczółkę z wąsem lub rewelacje o słusznej polityce Hitlera. To mają być patrioci ? Przydałoby się całą grupę naszych radosnych patriotów wysłać w czasie do '39 i wsadzić w kamasze. Szybko by zmienii swój światopogląd.

Dosyć już tego!

Może czas w końcu ruszyć swoimi zwojami i tępić pajców ze swastykami. Tak, do cholery. Pomimo, iż ten symbol miał wiele innych , bardziej pozytywnych znaczeń, teraz jest to synonim nazistów. Szkoda, ale tak jest.
Pewnych spraw nie da się cofnąć. Chcąc, nie chcąc ten symbol jest znakiem narodowych socjalistów.
TAK!
Narodowych, kurwa SOCJALISTÓW.

Pierdolnijcie się w łeb jeden z drugim, zanim zaczniecie wklejać emotki Hitlera lub swastyki.
Nasz naród nie potrzebuje niemieckiej ideologii. Mamy swoją, własną tożsamość.
Tolerancyjną do kurwy nędzy. Każdy może sobie spokojnie żyć w naszym kraju, jeżeli ceni nasze wartości i tradycję.
Byliśmy ostoją wolności i tolerancji w Europie przez setki lat. Nie potrzebujemy obcych wzorców.
Homosie, Żydzi, Muzułmanie czy Hindusi mogą u nas żyć i egzystować. Być POLAKAMI do cholery.
Bez socjalu. Ludźmi budującymi swoją nową ojczyznę.
Odpierdolcie się więc z łaski swojej od ludzi, którzy chcą być Polakami. Ludzi, którzy pewnie wiedzą więcej o naszej historii i tradycji, niż stado debili piszących tutaj komantarze.

Jestem monarchistą i narodowcem. Szanuję inne poglądy i inne religie. Jestem Polakiem.
Mieszkam za granicą nie z powodu braku pieniędzy. Nie wyjechałem aby ciułać grosze i żreć zupki chińskie. Mój zawód wymaga podróżowania po świecie. Dzięki temu znam inne kultury z autopsji, nie z debilnych komentarzy na Sadisticu.
W każdym miejscu w którym mieszkam akceptuje lokalną kulturę i obyczaje. Nie zawsze rozumiem, ale szanuje.
Czego i Wam życzę.

Z nadzieją, że dożyję dnia, kiedy Polska bedzie tolerancyjnym ale surowym obyczajnie krajem,
AJ
Zgłoś
ganja125 2013-06-09, 10:15
taki z niego aryjczyk, a wygląda jak żyd

white power
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów