📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
up co sie spinasz
Adolf na prezydenta, Adolf nasz pan, jedyny który wiedział co zrobić z żydami.
@up
Skąd się tacy idioci jak ty biorą...
Skąd się tacy idioci jak ty biorą...
@up
Jeśli masz zamiar spinać dupę z powodu każdego niepoważnego komentarza w internecie, to za niedługo nie przejdzie ci tamtędy nawet nić dentystyczna.
Jeśli masz zamiar spinać dupę z powodu każdego niepoważnego komentarza w internecie, to za niedługo nie przejdzie ci tamtędy nawet nić dentystyczna.
Znikąd się nie bierzemy, ale Hitler na sadisticu ma wręcz Rzesze fanów
Na cześć naszego wspaniałego, niepijącego i nie obarczonego babami Führera który zrobił oszałamiającą karierę od pomocnika malarza do największego stratega wszech czasów, trzykrotne Sieg Heil!
Zaebałem z "Das Boot-a", jeno trochę zmieniłem :e
Zaebałem z "Das Boot-a", jeno trochę zmieniłem :e
Problem w tym że Hitler zaczął od Austrii i Czechosłowacji, Polska nie chciała się poddać i walczyliśmy o wolność. Problem w tym, że nie potrafimy jako państwo reklamować prawdy historycznej tylko taki motłoch ciśnie z nas bekę. Podobnie jak z eksterminacją Żydów w Auschwitz-Birkenau - ponieważ ginęli tam głównie POLACY i był to NIEMIECKI obóz zagłady.
A tu macie ten link "I'm so proud": tinyurl.com/puogf6k
Aha, i chuj w dupę Adolfowi, jeśli piekło istnieje to mam nadzieje, że mu teraz mało wygodnie
Aha, i chuj w dupę Adolfowi, jeśli piekło istnieje to mam nadzieje, że mu teraz mało wygodnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów