📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak chcesz się dowiedzieć co to Adrenalina odwiedź dział hard i poszukaj jakiegoś filmiku z dekapitacji w Brazylii.
_Gentleman_ napisał/a:
Jak chcesz się dowiedzieć co to Adrenalina odwiedź dział hard i poszukaj jakiegoś filmiku z dekapitacji w Brazylii.
Gdyby zaszła taka potrzeba, to bez mrugnięcia okiem i stoickim spokojem skróciłbym kogoś o głowę, a rzucić się w kurewską przepaść, gdzie Twoje życie zależy od kawałka liny, to już bym się zastanowił ze dwa razy...
DMT napisał/a:
Gdyby zaszła taka potrzeba, to bez mrugnięcia okiem i stoickim spokojem skróciłbym kogoś o głowę, a rzucić się w kurewską przepaść, gdzie Twoje życie zależy od kawałka liny, to już bym się zastanowił dwa razy...
Wierzę na słowo. Pewnie jesteś kozakiem z jakiejś wioski co wyręcza mamę i pomaga jej przy odcinaniu głów kurczaków. Nie każdy w dzieciństwie widział biegającego kurczaka bez głowy, to zbudowało twój silny charakter. Uważaj jednak gdy mama wyślę cię po wiadro wody ze studni, lina może się urwać, a człowiek potrzebuje wody do życia
Nie kolego, nie uważam się za kozaka, chociaż nie jedno w życiu (nie w internecie) widziałem i robiłem...
To najkrótsza droga do tego, by się przekonać, że zawsze znajdzie się większy kozak...
To najkrótsza droga do tego, by się przekonać, że zawsze znajdzie się większy kozak...
przeżyj to sam
Ola gringo
Kurwa, raz byłem w tej całej Energylandii na tych wielkich roller coasterach. Patrze się na młodych a te chujki podnoszą podczas jazdy ręce do góry krzyczą i się śmieją, kiedy ja stary pryk trzymam się zabezpieczeń i modlę się żeby się skończyło. Kurwa chyba już nie te lata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów