Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niebawem zrobię akcję. Stanę przed marketem ubrany w garniak, ciemne okulary, z słuchawką w uchu i walkie-talkie i każdemu w szmacie na pysku będę mówił: Proszę maseczkę na oczy! Sicher ist sicher! Założę się, że co trzeci wciśnie se maske na oczy, , albo przynajmniej spróbuje, lub zacznie się tłumaczyć. Nagram. To będzie hit internetu.
Zesrasz się co najwyżej. Ach ci odważni internetowi, co oni to nie zrobią A w realu to nawet za rękę koibty nie potrzyma
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
No popatrz. Ja się ani razu nie szczepiłem i przechodziłem covida dwa razy: na początki tego cyrku i jak omikronem zaczęli straszyć. Zwykła grypa, nic więcej.
A tak w ogóle, to zacny trolling
Niebawem zrobię akcję. Stanę przed marketem ubrany w garniak, ciemne okulary, z słuchawką w uchu i walkie-talkie i każdemu w szmacie na pysku będę mówił: Proszę maseczkę na oczy! Sicher ist sicher! Założę się, że co trzeci wciśnie se maske na oczy, , albo przynajmniej spróbuje, lub zacznie się tłumaczyć. Nagram. To będzie hit internetu.
jak teraz będziecie dupy grzać oponami, to sami będziecie łazić w maskach.
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Szkoda zes nie zdechl,jadnego debila mniej by bylo
No popatrz. Ja się ani razu nie szczepiłem i przechodziłem covida dwa razy: na początki tego cyrku i jak omikronem zaczęli straszyć. Zwykła grypa, nic więcej.
A tak w ogóle, to zacny trolling
To jesteś prawdziwym bohaterem dla foliarzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów