Chyba wymsknęła mu się fałszywa nuta, to ma prawo zdenerwować prawdziwego fana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
jak szybko z idola można stać się wrogiem. Jedno nieprzemyślane zachowanie.
Po tym jak zespół zszedł ze sceny wybuchły zamieszki w których rannych zostało 40 fanów i 20 policjantów.
przeciez to jest ochroniarz i bardzo mozliwe ze antyfan:p
Wiecie co z nim zrobić!
Bullshit !! Kurt mu rozjebał system grający, bo grał chujowo i jeszcze mu za to wpierdolił. To ochroniarz mu oddał proste nie?
Nawet w Komiksie o Kurcie została zawarta ta historia do Pener666 nie wiesz o co poszło tak w ogóle>?
wszystko na moje konto
Jebać GNR i wszystkich członków jego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów