a mógł zabić
talibowie wspominali coś o wyrozumiałości dla afganów wiec do konca sierpnia ci mają po lepszaku, potem łby polecą bez przenośni...
talibowie wspominali coś o wyrozumiałości dla afganów wiec do konca sierpnia ci mają po lepszaku, potem łby polecą bez przenośni...
Tez mi się tak wydaje ugłaskają "oburzony świat" a potem zaczną się czystki
Tez mi się tak wydaje ugłaskają "oburzony świat" a potem zaczną się czystki
... i kolejna duża fala uchodźców...
No i super, powinni być do odebrania na KIribati. Po jakiego chuja nam tych szmatłogłowych.
Na razie brudni jebiacy kozy talibowie robią okres przejściowy. Prawdziwa zabawe dopiero zaczną. Wszyscy normalni ludzie powinni wyjechać z tego kraju upadłego
Najlepiej do Niemiec!!!
czytałem, że polscy dignitarze wystawili wizy dla jakiś Afgańczyków co z nami kolaborowali. Są do odebrania gdzieś w okolicach New Delhi, 1000 km od Kabulu. Pomoc uchodźcom wersja po polsku
Ty się ciesz, że Sasin tego nie organizował...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów