Na YT jest setki filmików z hard hitami z AFL ale wybrałem ten, bo pokazuje też kilka pięknych akcji. Szczerze polecam transmisje na ES2. Bez ochraniaczy jak cipki w MFL, bez śmiesznych młynów jak w rugby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ogarnijcie jak oni wypierdalają się na tym boisku, wchodzą jeden w drugiego na pełnej kurwie i nie ma opcji, żeby któryś leżał i trzymał się za nóżkę, bo go boli, tak jak w piłce nożnej. Ja wszystko rozumiem, są kontuzje, są mocne urazy w piłce, ale tutaj, kurwa, akcja wygląda tak jakby koleś połamał się w 300 miejscach na raz, a nagle wstaje i ciśnie dalej. Podziwiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów