Na YT jest setki filmików z hard hitami z AFL ale wybrałem ten, bo pokazuje też kilka pięknych akcji. Szczerze polecam transmisje na ES2. Bez ochraniaczy jak cipki w MFL, bez śmiesznych młynów jak w rugby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co do rugby- to te typki wyglądają jak dzieci przy rugbistach.
coz... daleko do ronaldo
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
@independensa Ciekawo czy ty spróbowałeś zagrać w którąś z pozostałych dyscyplin skoro obrażasz ich zawodników uwierz ze ani amerykański futbol (ten w ochraniaczach) ani rugby nie równią sie a australijskiego siłą uderzeń. Polecam program sport science tam jest porównana siła uderzeń jaką przyjmują na siebie zawodnicy. Poza tym zapraszam na treningi. W polsce istnieje liga footballu jak i rugby każda drużyna przyjmie Cie z otwartymi ramionami Ten filmik jak kazda kompilacja pokazuje wybrane najbardziej efektowne "tackle".
To sport specjalnie pod baby - kolesie w różowych, obcisłych wdziankach. No kurwa, bez jaj.
Pewnie chodziło o NFL (National Football League), a co do sportu, jeśli obrażasz jakiś sport to wybieraj przynajmniej jakieś porządne argumenty, w polsce liga footballu istnieje już od dosyć dawna i daje radę. Mnie jakoś absolutnie nie przypada do gustu australijska odmiana futbolu, zawsze wolałem grać w amerykański xP
Mozna wiedziec jak brzmi tytul tego kawalka w tle filmiku ?? ps. co do futboolu to tylko amerykanski .
taaa spinacze spinacze. Przepraszam was że żyje poza "waszym światem".
Nie obrażam sportu tylko wypowiadam się na jego temat w porównaniu do AFL.
Wiesz co to porównanie?
Oglądanie Discovery nie czyni mądrym.
Tak sądziłem, że jak tylko napisze zaraz znajdziej się czternastu Andrzejów(o numerkach od 12 do 26) - wspaniałych reprezentantów tego sportu.
Nie uprawiałem żadnego z nich i nie będę uprawiał - więc się nie spinam.
Opisuję co mi się podoba co nie. Jak nie pasuje to spierdalajcie. Buda.
Nie obrażam sportu tylko wypowiadam się na jego temat w porównaniu do AFL.
Wiesz co to porównanie?
Oglądanie Discovery nie czyni mądrym.
Tak sądziłem, że jak tylko napisze zaraz znajdziej się czternastu Andrzejów(o numerkach od 12 do 26) - wspaniałych reprezentantów tego sportu.
Nie uprawiałem żadnego z nich i nie będę uprawiał - więc się nie spinam.
Opisuję co mi się podoba co nie. Jak nie pasuje to spierdalajcie. Buda.
Nie obrażasz? Pozwól że zacytuje
"Bez ochraniaczy jak cipki w MFL, bez śmiesznych młynów jak w rugby" Przepraszam ale jeśli stwierdzenie, że w NFL grają cipki w ochraniaczach nie jest dla Ciebie obraźliwym, to życzę powodzenia w życiu Ok fajne akcje, ale tak na serio, w FA i Rugby jest również dużo tego typu akcji Poza tym football australijski oraz amerykański wywodzą się od rugby więc nie ma sensu pisać takich tekstów Jedyne co podoba mi się w australijskim to wysokie wyskoki z pomocą kolegów ^-^
Nie oglądałem na Discovery, grałem w rugby a następnie w FA i nie powiem żeby w jednym czy drugim było mniej niebezpiecznych akcji.
"Bez ochraniaczy jak cipki w MFL, bez śmiesznych młynów jak w rugby" Przepraszam ale jeśli stwierdzenie, że w NFL grają cipki w ochraniaczach nie jest dla Ciebie obraźliwym, to życzę powodzenia w życiu Ok fajne akcje, ale tak na serio, w FA i Rugby jest również dużo tego typu akcji Poza tym football australijski oraz amerykański wywodzą się od rugby więc nie ma sensu pisać takich tekstów Jedyne co podoba mi się w australijskim to wysokie wyskoki z pomocą kolegów ^-^
Nie oglądałem na Discovery, grałem w rugby a następnie w FA i nie powiem żeby w jednym czy drugim było mniej niebezpiecznych akcji.
Co to za nuta w tle ?? !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów