📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jakby dał ostro po hamulcach to dopiero by się motocyklista zdziwił...
murzynek bambo w matrixie ...
Ten gość mówi że ta żółta linia jest nie bez powodu, czy to oznacza że ten pas po którym jechał motocyklista był specjalnie dla motocyklistów ?
@up Czy ja wiem... na tym pasie było napisane "Car". Może wyrażał po prostu samokrytykę?
Gość jest biały a mówi "bro" do czarnucha... ja pierdolę, niżej upaść się nie da.
Albertd napisał/a:
Ten gość mówi że ta żółta linia jest nie bez powodu, czy to oznacza że ten pas po którym jechał motocyklista był specjalnie dla motocyklistów ?
Zalezy od stanu/mista/dzielnicy.
Z reguly jest to pas awaryjny. Czasami moga jezdzic po nim tylko autobusy, albo samochody z wieksza niz 1 liczba pasazerow, albo tylko motocykle, albo nikt. Zalezy.
Motocyklista nie miał prawa jechać tym pasem.
Ten pas w 99% przypadków w USA służy do poruszania się aut które mają w środku co najmniej 2 osoby.
Taka motywacja aby ludzie brali ze sobą innych.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Cytat:
Ten pas w 99% przypadków w USA służy do poruszania się aut które mają w środku co najmniej 2 osoby.
Taka motywacja aby ludzie brali ze sobą innych.
Nazwisko! - Żyd
Zawód! - Tuman, Turban, Urban
Imię! - Mikołaj
Nazwisko! - Żyd
Zawód! - Tuman, Turban, Urban
Chłop ma pretensje, że tamten go na dachu przewiózł a sam jak przyszło co do czego to nawet nie zaczął hamować tylko z jaką prędkością jechał z taką się mu wpierdolił w tył.
motopizda z toyoty, wstyd się przyznać że lubię tą markę
ale kolor kierowcy ratuje
ale kolor kierowcy ratuje
1 przewóz osób bez licencji
2 bycie czarnym
3 kradzież samochodu
4 posiadanie narkotyków
5 jazda pod wpływem
...
Winny
2 bycie czarnym
3 kradzież samochodu
4 posiadanie narkotyków
5 jazda pod wpływem
...
Winny
kierunkowskaz włączył, zawsze wina tego co z tyłu wali, mógł jeszcze szybciej popierdzielać na tym motocyklu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów