Dzielny dindu próbuje okraść drugiego zbieracza bawełny. Koniec do przewidzenia - biały idzie siedzieć za rasizm.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
O kurwa nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Wszędzie gangsta. Oni to chyba nawet na chacie do siebie strzelają jak razem mieszkają i jeden drugiemu wyźre jogurt z lodówki.
Jakie powiększone magazynki, bo strzelaja gdzie popadnie. Taki Nigga moment.
ze gosciu sie nie bal tak wybiec zza regalu i strzelac. widac maja obycie w strzelaninach...
Spoko kolo wchodzi do sklepu z bronią pod pachą. zastanawiam się gdzie ten drugi miał z tym powiększonym magazynkiem.
KFazimod0 napisał/a:
Ciekawe o co sie po klucili.
Może o Twoją ortografię
To były porachunki czy ten drugi czarny chciał zapobiec kradzieży ?!
Czarnuchy kurwa .... ps. Czasem powiększone magazynki w stanach są nielegalne .....i te trzymanie pod kontem gnata i wyginanie łapy na bank coś trafisz waląc na oślep .... Potem kurwa zdziwienie że dwa ulepy niewolnika co wypadły z jego Knagi żyje a pięciu postronnych nie
silwerbalk napisał/a:
Czarnuchy kurwa .... ps. Czasem powiększone magazynki w stanach są nielegalne .....i te trzymanie pod kontem gnata i wyginanie łapy na bank coś trafisz waląc na oślep .... Potem kurwa zdziwienie że dwa ulepy niewolnika co wypadły z jego Knagi żyje a pięciu postronnych nie
pod czym kurwa trzymane te gnaty? Oszczędnościowym może? Czy na fejsbuniu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów