Opalony jegomość startuje z pięściami do staruszka robiąc pobicie. Taki odważny bo dziadek oddać nie może i go bije przez to niesłychanie. Czerwone spodnie miał ten koleżka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fantastico napisał/a:
Afroamerykanin obija pijanego staruszka
fantastico napisał/a:
Opalony jegomość[...]
A, ti, ti...
Specjalnie tak - co?
Od razu winny jest murzyn... żaden nie zwrócił uwagi na to, że ten stary rasista zapierdolił murzynowi buty!
Tak więc dostał za swoje.
Tak więc dostał za swoje.
Nie ma czegoś takiego jak "afroamerykanin". To coś nazywa się MURZYN !!!
Jaki afroamerykanin? Jaki murzyn? Pierdolony czarnuch i tyle w temacie.
Ten prawy sierp miał mocny dosyć. Gdyby nie groziły konsekwencje, to strasznie chciałbym z tym bambusem stanąć. Na 75% najebałbym gnojowi. Nerwowy ze mnie chuj i myślę że gdybym zobaczył jak bije tego dziadka to wpadłbym w taki 1 minutowy szał. Za takie tchórzostwo jestem tak wściekły, że wizualizuję sobie obijanie tego dzikusa bez przerwy. Myślę też, że robię to nie tylko ja.
Już mi przeszło.
Już mi przeszło.
Z puchy ta czarna kurwa powinna nie wyjść za ten numer.
Zwierzęta. Piwa nie będzie. Chuj z sadyzmem. Nawet nabijanie się z niedojebanych czarnuchów ma swoje granice.
Czarna, pierdolona małpa.
Logiczny, Taaa, zesrałbyś się...
kamera poszła w dół, by nie nagrać momentu jak czarnuch skacze człowiekowi po głowie, jak to mają w swoich plemiennym zwyczaju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów