📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolona rasistka. Zgłąszam to do centrum monitoringu zachowań rasistowskich. Czy chuj ich tam wie jak się zwą.
nie opłacał mu się ten skok... nie dość że nic nie wyniósł to jeszcze czapkę i kaptur stracił
Ja jakbym pracował w markecie to ograniczałbym się do wzywania ochrony/policji. Przecież jakby taki kolega miał nóż albo inne ustrojstwo to zapłaciłbym życiem za pracę 1200-1500/mies.
To chyba ta sama kasjerka
Rasizm we mnie poprzez oglądanie filmików tutaj tak drastycznie codziennie wzrasta że chyba kogoś odpierdole w końcu
Ja pierdole, biali złodzieje przynajmniej potrafią uciec z towarem.
kurcze,moglbym miec taka laska,wrazie czego obroniłaby i z imprezy wyszarpała
a teraz małe wyjaśnienie, rzecz się działa w Finlandii i ichnie media które doniosły o tym wydarzeniu powiedziały że to jakiś fin chciał coś ukraść, zero informacji o tym że nawet z tego kraju nie pochodzi...
Cytat:
Mam nadzieje że dostała podwyżkę!
Podobna sprawa wydarzyła się w sklepie Biedronka na Śląsku. Pracownica sklepu zauważyła złodzieja, pobiegała za nim, szarpali się, w tym czasie dobiegł ochroniarz* i zatrzymali złodzieja. W czasie szarpaniny złodziej załamał/wbił palec tej kobiecie, pracownica poszła na L4. Gdy wróciła została zbesztana, że ona nie jest od zatrzymywania złodziei i jeszcze raz takie coś się powtórzy to będzie zwolniona. Możliwe, że zabezpieczają się na jakieś ewentualne procesy o odszkodowanie, ale parodia..
* Ochroniarze w takich sklepach to wszyscy albo emeryci albo z grupą inwalidzką. Zawsze myślałem, że taki sklep ma korzyści z zatrudniania niepełnosprawnych i robi to dla PR itp. Jednak podobnież w Polsce jest takie prawo, że przy zatrudnianiu powyżej 25 pracowników, 6% załogi musi być niepełnosprawna inaczej płacisz karę około 1000 zł miesięcznie za każdego pracownika, którego brakuje ci do 6%. Aha, to nie jest formalnie kara, to jest składka na jakiś tam fundusz niepełnosprawnych, składka obowiązkowa. Kolejna moim zdaniem parodia, rozumiem premiować tych co zatrudniają niepełnosprawnych, ale karać tych co nie zatrudniają?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów