📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Cudowne ubogacenie kulturowe, tylko co tam za drzwiami, dół był? Co tak morde darła?
Baronessa napisał/a:
Całkiem czysta ta afrykańska lepianka. Te łokietki w plecy nawet mnie rozbawiły...
To niemieckie mieszkanie socjalne.
Ojej to zwykły pato strimo murzyn.
A trzeci nagrywa zamiast doprowadzić murzyna do pionu
Baronessa napisał/a:
Całkiem czysta ta afrykańska lepianka. Te łokietki w plecy nawet mnie rozbawiły...
Przecież to gdzieś w Berlinie
Swoją drogą ma ktoś part 2?
Jaka wspaniała, bogata kultura!
Nie to co te polskie zacofanie
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Nie to co te polskie zacofanie
Suchoklatesy tak biją. A tu wyjątkowo anorektyczna małpa była.
potem ten niedoceniony filozof przyjedzie to europy i zacznie mordować i gwałcić europejki, już sie nie moge doczekać
Nawet mi jej nie żal, taki los sobie wybrała skoro się urodziła w murzynowie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów