📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Całkiem czysta ta afrykańska lepianka. Te łokietki w plecy nawet mnie rozbawiły...
Inzynier testujacy jego nowy wynalazek
a potem biedny, samotny wyruszy w podróż do Europy a jak nie będą chcieli dać azylu, to powie, że jest homoseksualną trans kobietą
___Dr____ napisał/a:
teraz jest nowa wymówka że chrześcijanie są od dawna i u siebie sa przesladowani dlatego do europy ida
no dobra niech będzie chrześcijańską homoseksualną trans kobietą
już raz mnie zaprosili.
Tony Halik i Elżbieta Dzikowska, w jednym programie oznajmili iż ludzie nie mogą mieszać i ingerować się w brutalny świat zwierząt
REsadER napisał/a:
przemoc w stadzie
Dla Ciebie to przemoc, dla nich to wstęp do kopulacji.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów