Ja pierdolę ! Te murzyny atakowały wszystkich białych, nawet kobiety !!!
Po takim czymś, tych czarnych uczestników, w dyby i do Afryki na pustyni wypierdolić niech sobie radzą jaki ich przodkowie, jak nie szanują cywilizacji i i ludzi.
Wincyj ich witajmy , jak Szczerba z Jońskim ..
Łapać to gówno w siatki i wywozić na jakieś wyspy na środku Pacyfiku.
Worki foliowe. Lepiej się sprawdzą. Byle szczelne.
Czemu do Afryki? W Australii to raczej rodowici mieszkańcy, dzielnie walczą z białymi imigrantami nachodźcami którzy nie szanują tradycyjnych wartości.Ja pierdolę ! Te murzyny atakowały wszystkich białych, nawet kobiety !!!
Po takim czymś, tych czarnych uczestników, w dyby i do Afryki na pustyni wypierdolić niech sobie radzą jaki ich przodkowie, jak nie szanują cywilizacji i i ludzi.
Czemu do Afryki? W Australii to raczej rodowici mieszkańcy, dzielnie walczą z białymi imigrantami nachodźcami którzy nie szanują tradycyjnych wartości.
Widzę podchwytliwe pytanie moja ty bezdzietna, cipnolubna adwersarzyni (jest adwersarz słowo..ale co mi tam)
Ponieważ BO ! W Australii, nie ma murzynów !!! Śą tylko Aborygeni których szanuje bo nie wpierdalają mi się do Europy i mojej Polski, tylko siedzą u siebie na pizdach.
Ato na filmiku to agresywne aspołeczne murzyny , eksport afrykański.
Obejrzałam parę zdjęć aborygenów, i chyba faktycznie masz rację.Widzę podchwytliwe pytanie moja ty bezdzietna, cipnolubna adwersarzyni (jest adwersarz słowo..ale co mi tam)
Ponieważ BO ! W Australii, nie ma murzynów !!! Śą tylko Aborygeni których szanuje bo nie wpierdalają mi się do Europy i mojej Polski, tylko siedzą u siebie na pizdach.
Ato na filmiku to agresywne aspołeczne murzyny , eksport afrykański.
Ale co do szacunku to się nie zgodzę: aborygeni to zarówno genetycznie jak i kulturowo jedna z najgorszych ras świata. Nawet afrykańscy pigmeje są w porównaniu z nimi orłami.
Obejrzałam parę zdjęć aborygenów, i chyba faktycznie masz rację.
Ale co do szacunku to się nie zgodzę: aborygeni to zarówno genetycznie jak i kulturowo jedna z najgorszych ras świata. Nawet afrykańscy pigmeje są w porównaniu z nimi orłami.
Z tego co wiem, tojednak pigmeje dzierżą palmę pierwszeństwa wśród homo sapiens sapiens znajniższym IQ... Aborygeni pewnie nie dużo wyżej..
Ciekawe jest to że czym wyżej na północ w Afryce, tym IQ rośnie.
Obejrzałam parę zdjęć aborygenów, i chyba faktycznie masz rację.
Aborygeni są na poziomie cywilizacyjnym ludzi pierwotnych i kwestie migracji/polityki mają w dupie. Australia znana jest z gatunków niespotykanych nigdzie indziej na świecie.
Małpoludy chowają się na statkach, które płyną do Australii na podobnej zasadzie jak chowają się w naczepach tirów w EU.
Ekspansywne szkodnki
Widzę. Znalazłam taką stronkę z dużym repozytorium badań różnych typów inteligencji, korelacji z innymi wskaźnikami, itd:Z tego co wiem, tojednak pigmeje dzierżą palmę pierwszeństwa wśród homo sapiens sapiens znajniższym IQ... Aborygeni pewnie nie dużo wyżej.
Tu mamy tabelkę:
Ashkenazi Jews (110)
East Asians (105)
Europeans (100)
Southeast Asians (92)
Arctic People (91)
European-African hybrids (81-90)
Native Americans (86)
North African and South Asian (84-88)
Africans (71-80)
Australian Aborigines (62)
ale faktycznie wśród afrykańców są dwa wyjątki:
buszmeni (55)
pigmeje (57)
Zaś danych na temat aborygenów jest więcej tutaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów