18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
x................x 2019-10-23, 22:52 9
Jacy to genialni ludzie jedzą piach zasilają nim samochody robią z nich domy tak sporo moglibyśmy się od nich nauczyć
Zgłoś
ProVVe 2019-10-23, 23:15 7
Ja bym ich podzielił... Jeden do wora i do jeziora, drugiego do kontenera, kolejnego do wora i do jeziora, nastepnego do kontenera.... Kontener tez do jeziora

Ola gringo
Zgłoś
S................r 2019-10-23, 23:16 4
Hogger napisał/a:

Jacy to genialni ludzie jedzą piach zasilają nim samochody robią z nich domy tak sporo moglibyśmy się od nich nauczyć

Chuj tam piach, żebyś Ty wiedział co oni z gównem potrafią zrobić. Oglądałeś czarną panterę? Vibranium tak naprawdę pozyskują z kału.
Zgłoś
~Velture 2019-10-23, 23:20 42
Nie chcę wam psuć zabawy ale ewidentnie murzyn sypie tym piaskiem bo wcześniej pewnie ogień się pojawił (widać jeszcze resztki dymu i to nie kurz w powietrzu) a na bank nikt tam nie ma sprawnej gaśnicy w aucie więc użyli piachu z drogi aby go ugasić.
Zasadniczo bardzo słusznie zrobił.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
S................r 2019-10-23, 23:27 3
Velture napisał/a:

Nie chcę wam psuć zabawy ale ewidentnie murzyn sypie tym piaskiem bo...

Myślisz że to coś zmieni? To urocze
Zgłoś
Halman 2019-10-23, 23:54 1
Velture napisał/a:

mój pupil dziś tak błysnął ze przyćmił samego siebie...
Zgłoś
HejterSadola 2019-10-24, 0:32 1
Wakanda i wszystko jasne
Zgłoś
TurboGrzesznik 2019-10-24, 6:42 2
Już nie sraj się tak tępy chuju, jak nie potrafisz zrozumieć co się dzieje na filmiku to jesteś gorsza pierdolona ameba niż te murzyny.
Prawdopodobnie gaszą silnik po pożarze ty jbany dałnie
Zgłoś
Halman 2019-10-24, 7:02 1
TurboGrzesznik napisał/a:

Już nie sraj się tak tępy chuju, jak nie potrafisz zrozumieć co się dzieje na filmiku to jesteś gorsza pierdolona ameba niż te murzyny.

zaprawdę; twoje inteligencja jest bardzo widoczna...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-10-24, 7:41
Regeneracja klocków hamulcowych... najnowsza technologia.
Zgłoś
V8ROG 2019-10-24, 9:58
TurboGrzesznik napisał/a:

Hahhaa czyli mówisz że też byś tak zrobił. Dobry jesteś agent.....
Zgłoś
ePeeL 2019-10-24, 10:32
~Velture napisał/a:

Nie chcę wam psuć zabawy ale ewidentnie murzyn sypie tym piaskiem bo wcześniej pewnie ogień się pojawił (widać jeszcze resztki dymu i to nie kurz w powietrzu) a na bank nikt tam nie ma sprawnej gaśnicy w aucie więc użyli piachu z drogi aby go ugasić.

a kto to przyszedł? pan maruda niszczyciel dobrej zabawy pogromca uśmiechów dzieci
Zgłoś
BrunerOvned 2019-10-24, 10:43
W latach '90 jeździłem w MON-ie Starem 660. Dostał mi się paskudnie dojebany egzemplarz m.in. ze ślizgającym się sprzęgłem. Technik w kompanii miał wyjebane na te samochody, bo miały iść na żylety - ale nieraz garść piachu wsypana w sprzęgło pomagała mojej pszczole wjechać pod górkę. Może o to chodzi?

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Goldmann 2019-10-24, 11:24
Aaaa... słyszałem o tych afrykańskich silnikach napędzanymi piachem!
Ta genialna myśl technologiczna ma jedną wadę, z wydechów strzela szkłem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów