Uszanowanie
Ale skończcie pieprzyć o męczycielach zwierząt i że jego powinni dać krokodylowi....
Lew sobie wszamie antylopke, wilk zajączka, kotek szczura, a agamka myszkę umrze ktoś od tego ?
ile tutaj twoja miala ? 3-4 miesiace? ja mam swoja 8 miesiecy no i jest jakos jeszcze raz taka co twoja, ale nie sadze zeby taka mysz przeszla jej przez gardlo (?)
Agama urodzona na początku kwietnia, ma już lekko ponad 40 cm. Może tylko na filmiku wydaje się taka mała
Na chuj hodować takie chujowe paskudztwo... ani to pogłaskać ani pobawić się z tym na jakiego kurwa chuja to utrzymywać?
Nie odpowiem Ci na to pytanie, zapytaj się swoich rodziców na jakiego chuja Cie trzymali w domu Każdy ma inne zainteresowania, jedni maja koty, inni węże, a ja mam jaszczurke
Generalnie to:
1. tylko debil karmi tak małą agamę dorosłą myszą (nawet dorosłe osobniki karmi się noworodkami zazwyczaj)
2. tylko debil karmi gada żywym pokarmem (niebezpieczeństwo zagryzienia)
Natura jest naturą, ale każdy porządny terrarysta skopałby ci dupę. Jak jesteś taki mroczny i sadystyczny to chyba właśnie humanitarnie sam powinieneś tę mysz zabić, a nie wyręczać się maluśką jaszczurką.
Wrzuć materiał jak ci twój "smok przedłużenie penisa" upierdoli palca albo jak go upierdoli mysz.
Nie ma piwa za chamskie znęcanie się nad zwierzętami.
Jesteś terrarystą, że piszesz takie rzeczy? Na wolności też ktoś by zabił pokarm dla jaszczurki żeby jej było łatwiej ? Znam terrarystów i uwierz, że każdy karmi swoje smoki myszami. Poczytaj trochę, dowiedz się więcej, a później się wypowiadaj, nie dałem tej myszy mu z dnia na dzień bez zebrania jakichkolwiek informacji, wcześniej sporo poczytałem i dowiedziałem się czy będzie już gotowa na taki pokarm
Melooksg, ''Lew sobie wszamie antylopke, wilk zajączka, kotek szczura, a agamka myszkę umrze ktoś od tego'' Masz racje, jednakże podział na to kto zginie, a kto przeżyje ustalany jest przez spryt oraz instynkt przetrwania danego zwierzęcia. Nawet nie o to chodzi, nie rozumiem po prostu jak można się tym podniecać i być dumnym ze swojego zwierzęcia, bo w naturalnym środowisku te zwierzęta nigdy by się nawet nie spotkały i już lepiej samemu sobie ogłuszyć, lub zabić bezboleśnie taką myszkę i potem podać niż podniecać się jak umiera w cierpieniach
no tak bo Twój kurczak którego na obiadek wpierdalasz miał możliwość ucieczki...
a mój ziomek daje swojej tylko bazylie - lamus
Powiedz mu, że nie może karmić samą bazylią. Agama jako podstawową dietę powinna mieć świerszcze lub karaczany.
Ty nie widziałeś jak "ubijali" Twój obiad więc nie dziwie się że nie masz żalu że kiedyś ten biedny kurczaczek też chodził i dziobał sobie ziarenko... ._.
Ale takie jest "prawo dżungli" musisz się z tym pogodzic... myszka prawdopodobnie i tak była hodowana do tego celu więc czy zjadła go jaszczurka, wąż czy ptasznik to bez różnicy... i tak by ktoś ją wpierdolił
Tak więc oglądanie jak jaszczur lata po całym terrarium za świerszczem / myszą czy innym badziewiem jest nawet przyjemne
morda się mu cieszy jak małemu dziecku na widok elektronicznej zabawki
Jasne, że takie jest prawo dżungli, chodzi mi tylko o to, że nie widzę żadnej przyjemności w oglądaniu męczącej się myszki, ponieważ to zwierze raczej w normalnych warunkach nie polowało by na myszy, a jeżeli by polowało, to by wiedziało jak je szybko zabić, a nie męczy się z myszą 10 min, a wy jeszcze się tym podniecacie. Chuj mnie kurczak, przynajmniej nie cierpi
Dalej to sobie wmawiaj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów