📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ta, nawpierdalała się pod korek :|
Wyjebany jaszczurek
masseter napisał/a:
ta, nawpierdalała się pod korek :|
Później zjadła wszystko więc się najadła
Patryk_JB napisał/a:
Później zjadła wszystko więc się najadła
Ooo co najciekawsze to zatrzymał dla siebie! Jak wrzucisz tam następnego gryzonia to nagraj też moment konsumpcji - ciekawiej będzie
Chciałem nagrać ale długo się z nią bawiła i myślałem, że już nie zje. Może następnym razem będę cierpliwszy
Ciekawe że jak wrzucamy tutaj jak się karmi na przykład piranie myszą, albo tak jak wczoraj ktoś wrzucił jaszczura który wpierdolił też mysz, to zaraz w chuj hejterów - O kurwa jesteś pojebany, sam się wpierdol do klatki z lwem itp itd... i administratorzy od razu usuwają Ale jak napiszesz już że materiał własny to - Ale zajebiście!! kurwa tylko czemu go nie zjadł?
taka niepozorna a jaka krwiożercza super jaszczurek chciałem też dodać filmik z karmienia mojego gada ale węży na sadolu jest już sporo..
zjadł on ją czy tylko pocmoktał ??
@dostępny_nick
ojej...smutne Pszyroda jest okrudna A te sanki to som przez lwy zagryzane!
Nie pomyliłeś portali?
ojej...smutne Pszyroda jest okrudna A te sanki to som przez lwy zagryzane!
Nie pomyliłeś portali?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów