18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
AGH egzamin
ahadi • 2014-02-04, 23:49
Egzamin z Gospodarki Odpadami.
prof. H. K. jak zwykle przeszkadza studentom. Nagle jeden ze studentów mówi:

S: Mógłby pan profesor przestać? Nie mogę się skoncentrować.
prof. H. K. : koncentrowali to się żydzi w Oświęcimiu....
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Meril 2014-02-05, 0:05 4
Za AGH zawsze piwo
Zgłoś
zakart 2014-02-05, 9:51 9
Chyba za dużo tu koncentracji. Profesor antysemita, pochwalający publicznie Oświęcim ( zwłaszcza w dzisiejszych czasach), głupi i bezczelny student przeszkadzający w zajęciach i jeszcze do tego AGH....Nie pasuje mi. Za dobra uczelnia. A jeśli czasy już tak zeszły na psy, to ten student powinien "koncentrować" się pomidorowo przy układaniu produktów z Pudliszek w Biedronce, a profesor w prokuraturze na składaniu wyjaśnień.
Zgłoś
ahadi 2014-02-05, 10:14 3
@up, nie każdy dowcip o Żydach to antysemityzm. A profesorowie maja "na starość" różne przypadłości, potrafią śpiewać, bawić się długopisem, czy chociażby spacerować po sali i komentować kto co pisze itp, niektórych to rozprasza. Każdy na swój sposób jest dziwakiem.
Zgłoś
a................0 2014-02-05, 14:09
Jakby mi tak powiedział profesorek, to bym go wyprowadził za fraki z sali i na dywanik do rektora. Zrobiłem to kiedyś z pewnym doktorzyną od etyki imieniem Jędrzej, który ośmielił się przy mnie rzucić komentarz, że "powstanie warszawskie to była zbrodnia przeciwko narodowi polskiemu".
Zgłoś
starless74 2014-02-05, 15:45
Hehe, klasyczny "profesor" - pewnie stary, utwierdzony w swoich przekonaniach i powtarzający co rok studentom te same obleśne żarciki. Śmieszne to takie rzeczy są przy piwie albo w sieci, a nie publicznie. Może coś o jego żonie albo prawej ręce chciałby usłyszeć na sali.
Zgłoś
bartasq 2014-02-05, 15:45 17
up2@ gówno byś zrobił
Zgłoś
Thean 2014-02-05, 15:45 3
A panie z dziekanatu biły brawo.
Zgłoś
The_Generat 2014-02-05, 15:46 1
bo byla
Zgłoś
gazo 2014-02-05, 15:48 11
alpha10 napisał/a:

Jakby mi tak powiedział profesorek, to bym go wyprowadził za fraki z sali i na dywanik do rektora. Zrobiłem to kiedyś z pewnym doktorzyną od etyki imieniem Jędrzej, który ośmielił się przy mnie rzucić komentarz, że "powstanie warszawskie to była zbrodnia przeciwko narodowi polskiemu".

co ty pierdolisz za kocopoly, zrobilbys tak to na drugi dzien bys sie pozegnal z uczelnia, a powstanie warszawskie nie bylo zbrodnia przeciwko narodowi polskiemu, ale kazdy analityk historyczny powie ci ze bylo bledem, bez obrazy dla powstancow ofc. A profesorek z tematu spoko pewnie gosciu, przybilbym mu pione
Zgłoś
Matii9 2014-02-05, 16:56
Za Oświęcim zawsze piwko.
Zgłoś
a................0 2014-02-05, 17:30 2
@ups: po pierwsze, uczelnia prywatna.... a to już było po wprowadzeniu ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym, dzięki której wprowadzono umowy o świadczenie usług edukacyjnych. Rozmowa z dziekanem była, oczywiście że zapowiedział mi usunięcie z uczelni, dodając że "chyba pan sobie nie wyobraża teraz uzyskanie pozytywnych ocen", na co ja zapowiedziałem im nagłośnienie sprawy i proces, bo tak się składa, że mój ojciec był AKowcem, a jego oddział partyzantów szedł na pomoc walczącej Warszawie, kiedy został rozbity przez kolumnę niemieckich wozów pancernych pod Kampinosem. Ów doktorek powiedział coś, co w bezpośredni sposób naruszyło moje dobra osobiste (pamięć o zmarłym ojcu), więc dałem im wybór -- albo doktorek przeprosi przy całej grupie i wycofa swoje stwierdzenie, albo spotkamy się w sądzie, w tym także o wywołanie szantażem sytuacji, która uniemożliwia mi kontynuację studiów na uczelni. Rok skończyłem, a potem przeniosłem się na UW na kierunek bliższy kierunkowi mojej kariery (studia pedagogiczne > translatorskie). Nie mierzcie innych swoją miarą. Jeśli ktoś nie ma odwagi bronić swoich poglądów, to jego sprawa. Nie oceniam, macie prawo siedzieć cicho, jak większość ludzi w Polsce. Ale bez pyszczenia to można kogoś nawet i za fraki wyprowadzić.

(p.s. jak będziecie mieli więcej lat niż te 16-23, które widnieją w profilach, to nauczycie się, jak szanować swój światopogląd -- ja miałem wtedy lat 27)
Zgłoś
emabriant 2014-02-05, 17:53 2
Z tego co ja słyszałem to żydów eksterminowano w Brzezince(Birkenau albo Auschwitz II), a w Oświęcimiu był obóz pracy(Auschwitz I) dla Polaków i innych więźniów nie-żydowskich. Warto wiedzieć bo mało kto zwraca na to należytą uwagę.
Zgłoś
bedzio 2014-02-05, 20:02 1
A przepraszam panie alpha10 a za to twoje branie za fraki to byś najwyżej ty mógł dostać areszcik a poza tym to co taki bohater a nie pozwala innym swoich opini wygłaszać? taka widocznie była jego własna opinia oparta pewnie na lepszych argumentach niż twoja bo widać kierowałeś się tylko tym że tatuś był akowcem, a dodatkowo to się tak składa że dość powszechna jest opinia że powstanie warszawskie było błędem więc...
Zgłoś
Shidu 2014-02-05, 20:37 3
Profesor od gospodarki odpadami i takie poglądy ?

Przypadek ? Nie sądzę !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów