Takie oto cudo dziś na przystanku tramwajowym się objawiło. Jakiś wierszokleta musiał to w niedzielę powiesić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
zdjęcie zostało wyslane do CSI, powinni to rozszyfrować bo ja nie potrafię.
nikt nie zerwal znaczcy sie podoba chyba, ze sam powiesiles
No, faktycznie, bo PIS teraz ma taki wpływ na to co się dzieje w Polsce, że ho, ho.
Mamy b. głupie społeczeństwo, i niema się co cieszyć tym zdjęciem, lepiej dupę ratować przed tym, co robi PO.
Mamy b. głupie społeczeństwo, i niema się co cieszyć tym zdjęciem, lepiej dupę ratować przed tym, co robi PO.
Do tuska dupe lizyać i czekać aż znowu Vat podwyszą. To że jezdzą tramwajem i im sie w życiu nie powiodło to nie muszą zwalać wine na Jarka.
Już za późno, A ten odważny, co karteczkę wywiesił, niech to powie na głos. I wtedy trzeba zrobić zdjęcie. Gwarantuję, że będzie się bardziej podobał obity ryj, od takiej karteczki, I Gratuluję ludziom, co dali za to 19 piw. Jeszcze głupsi od Autora. Poziom intelektualny, leci na łeb na szyję, w tym państwie.
Marian weź się ogarnij i spróbuj po Wawie poruszać się samochodem, większość ludzi dla ułatwienia wybiera komunę miejską zamiast własnej fury, bo taniej i szybciej niż samochodem. Rozumiem twoje oburzenie bo pewnie u Ciebie na wsi nie zdarzyło się żeby dwa samochody się minęły.
Marian weź się ogarnij i spróbuj po Wawie poruszać się samochodem, większość ludzi dla ułatwienia wybiera komunę miejską zamiast własnej fury, bo taniej i szybciej niż samochodem. Rozumiem twoje oburzenie bo pewnie u Ciebie na wsi nie zdarzyło się żeby dwa samochody się minęły.
Boewolf - wysłałem Ci PM.
Tyle co Ci mogę napisać tutaj, to jedyne, że nie za bardzo się popisałeś, nie wiem, czy zauważasz, ale PIS teraz bardzo stracił poparcie, a to, że Ty słuchasz dalej o nim w telewizji, to jedynie zasługa tego, że potrzeba tematów zastępczych.
Nazywając kogoś aktywem PIS-u i proponując założenie beretów zasługujesz tylko na porządny strzał w ryj - bo pokazałeś, że jesteś na tyle nierozumny.
Rozumiem, że portal sadistic.pl nie jest miejscem na dyskusje polityczne, ale pajaców Twojego pokroju trzeba gnębić zanim stracimy całą Polskę.
Akcje w stylu tej ze zdjęcia, albo Twojego przyrównywania do beretów, sprawiają, że nie interesujemy się realnym obrazem, tylko szukaniem informacji jak tu komu dosrać. A tymczasem PiS prowadzi psychicznie chory, a PO robi co chce, bo ma dzięki ludziom Twojego pokroju świetna osłonę.
Pozdrawiam.
Tyle co Ci mogę napisać tutaj, to jedyne, że nie za bardzo się popisałeś, nie wiem, czy zauważasz, ale PIS teraz bardzo stracił poparcie, a to, że Ty słuchasz dalej o nim w telewizji, to jedynie zasługa tego, że potrzeba tematów zastępczych.
Nazywając kogoś aktywem PIS-u i proponując założenie beretów zasługujesz tylko na porządny strzał w ryj - bo pokazałeś, że jesteś na tyle nierozumny.
Rozumiem, że portal sadistic.pl nie jest miejscem na dyskusje polityczne, ale pajaców Twojego pokroju trzeba gnębić zanim stracimy całą Polskę.
Akcje w stylu tej ze zdjęcia, albo Twojego przyrównywania do beretów, sprawiają, że nie interesujemy się realnym obrazem, tylko szukaniem informacji jak tu komu dosrać. A tymczasem PiS prowadzi psychicznie chory, a PO robi co chce, bo ma dzięki ludziom Twojego pokroju świetna osłonę.
Pozdrawiam.
Szczerze? PiS nawet jakby miało sensowny program (a nie ma) i tak nigdy nie będzie miało mojego głosu, bo reaguję alergicznie na wszelkie przejawy katoloszołomstwa. A na PO mam wyjebane bo to co oni ostatnio robią zasługuje na porządny opierdol (i też liżą buty biskupom, swoją drogą). SLD dalej jest dla mnie synonimem korupcji i dziury budżetowej, PSL daje radę tylko w samorządach lokalnych, a innych sensownych partii na razie nie ma (Korwina też nie trawię, za bardzo popaprany). Cała nadzieja w partiach Rostowskiej i Palikota.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów