18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Agnieszka Radwańska o telewizji TVN
D................k • 2013-04-23, 21:52
Stacji TVN oberwało się za stworzenie materiału tuż po porażce tenisistki na Igrzyskach Olimpijskich w Londynie.

Cytat:

Moje wypowiedzi po meczach zostały wyrwane z kontekstu, szczególnie przez jedną z telewizji. Ja po prostu po porażce nie rozpaczałam jak inni, nie mówiłam, że to koniec świata, że nie wiem jak mam dalej żyć. Skupiałam się na kolejnych wyzwaniach - komentuje sytuację w wywiadzie z Gazetą Wyborczą. Trzeba umieć wygrywać i przegrywać. Nie pójdę się powiesić dlatego, że odpadłam w I rundzie.

Przykro mi, że mamy takie media, że moje nazwisko wykorzystuje się do tego, aby zrobić efektowny, negatywny i nieprawdziwy materiał w telewizji, na dodatek szczuje się przeciwko mnie innych sportowców. Ale jakoś nikt nie wpadł na pomysł, aby mnie spytać o zdanie przed kamerą.

Ten materiał był skandaliczny. Ta telewizja ma ode mnie dożywotnią czerwoną kartkę, nie na rok, miesiąc, ale na zawsze. Jej dziennikarze nie są wpuszczani na konferencje prasowe z moim udziałem.

Radwańska postanowiła ukarać dziennikarzy z TVN-u i zabroniła im wchodzenia na swoje konferencje prasowe. Na zawsze.

Zgłoś
hycel 2013-04-23, 22:39 2
Zyskała szacunek sadoli, wygrała życie.
Zgłoś
mazin 2013-04-23, 22:39 4
ROTFL Opieprzyła TVN w Gazecie Wyborczej. To tak, jakby biskupowi poskarżyła się na papieża
Zgłoś
Mr.Diesel 2013-04-23, 22:39
To jest TU-22M, a nie TU-22. To zupełnie inne maszyny.
Zgłoś
Dzoyo 2013-04-23, 22:43
Czy tak czy tak, wielka kurwa 2 rakieta świata... w dupce się od pieniążków poprzewracało a jak ktoś twierdzi inaczej to niech wypierdziela
Zgłoś
ukcioo 2013-04-23, 22:50
jeszcze wybiórczą do kompletu dorzuć!
Zgłoś
Massdeath 2013-04-23, 22:51 1
mesiash napisał/a:

Chodzi o materiał po olimpiadzie, gdzie rzekomo powiedziała że (parafrazując) "jej nie zależy na igrzyskach, tylko na szlemach". Niemniej - pomimo iż szanuję ją bardzo jako sportowca, to takimi wypowiedziami bardzo psuje sobie swój wizerunek w moich oczach. Ot, foszka strzela.

Ot widzisz i o to się cała sprawa rozchodzi. TVN jak zwykle zmanipulował tym co nagrał i Isia postąpiła tak jak trzeba było, czyli wyjebała TVN do kosza.

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
brt1529 2013-04-23, 22:52 11
Na wszystkich zawodach gdzie do wygrania były pieniadze świetnie sobie radziła, nagle pojechała na igrzyska i odpadła w pierwszej rundzie bo szkoda czasu na olimpiadę jak można szybko wracać i zarabiać dalej pieniądze. Pierwsze zawody po olimpiadzie i forma znowu wróciła. A w to miejsce do Londynu można było wysłać jakiegoś młodzika, który miałby szanse się pokazać i na pewno dałby z siebie więcej
Zgłoś
m.statystyka 2013-04-23, 23:02 1
niech idzie pod Krzyż jak to prezentowała 10.04 ;] oczywiście zakapturzona aby media jej nie zauważyły. agniesia wygrywa dla siebie, nie dla Polski ;] taki z niej sportowiec.

Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
Zgłoś
Massdeath 2013-04-23, 23:02 1
brt1529 napisał/a:

Na wszystkich zawodach gdzie do wygrania były pieniadze świetnie sobie radziła, nagle pojechała na igrzyska i odpadła w pierwszej rundzie bo szkoda czasu na olimpiadę jak można szybko wracać i zarabiać dalej pieniądze. Pierwsze zawody po olimpiadzie i forma znowu wróciła. A w to miejsce do Londynu można było wysłać jakiegoś młodzika, który miałby szanse się pokazać i na pewno dałby z siebie więcej

Ty myślisz, że jak to jest ? Teraz sport jest dla pieniędzy, nie dla chwały i liścia laurowego. Na olimpiadzie zarabia ze sponsorów MKOL, tylko nieznaczny odsetek idzie do olimpijczyków. I powiedz mi teraz czy wolał byś zarobić (przykładowe kwoty) 10 milionów dolarów czy też 10 tysięcy + narażając się na kontuzje.

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
koolowsky 2013-04-23, 23:04 3
Gówno gówno gówno. Olała olimpiadę i chuj jej w dupe
Zgłoś
leoy 2013-04-23, 23:13
Dla TVN-u zawsze kratka....................... gówna i pomyj !
Zgłoś
krycheuszos 2013-04-23, 23:15 4
Odpadła w 1 rundzie jebie mnie to czy specjalnie czy nie, a ludzie chcą, żeby jeszcze przepraszała, za co kurwa? Powinniśmy jej dziękować, ze godnie reprezentuje nasz kraj i jest swojska babka, a tv jak zwykle pierdoli, żeby podnieść oglądalność i narobić szumu tego negatywnego i swojego rodaka pokazać w złych barwach. Polska kurwa.
Zgłoś
MaestroRCS 2013-04-23, 23:39 3
Koledzy, taka jest prawda, że tenisiści i tenisistki mają w dupie Igrzyska, bo dla nich lepiej skupić się na Szlemie, a na dodatek, dla Isii Igrzyska przypadały zaraz po turnieju na Wimbledonie, gdzie doszła do finału, więc wiadomo że trudno zachować formę na to i na to. Jakby popatrzeć po statystykach, to większośc dobrych zawodników w tenisa skupia sie na tych czterech turniejach, niż Igrzyskach, i nie chodzi tu tylko o kasę
Zgłoś
Zaethrael 2013-04-23, 23:50 6
No i dobrze. Skoro w jej mniemaniu Turniej Szlemowy zapewni jej więcej kasy i prestiżu niż igrzyska to niech to robi. W końcu ciężko na to pracowała. I jak chce mieć więcej kasy to chwała jej za to. A jak ciemnota czuje się oburzona, że nie ma tej "miłości" do sportu to niech wypier* Niech babka sama decyduje o tym co, gdzie i jak występuje - w końcu to ona na to pracowała nie Ty. Tylko nie powinna ściemniać masom i wciskać kitu. No ale musi bo media i szarzy ludzie muszą wierzyć - że liczy się coś więcej, że kasa jej szczęścia (choć nie bezpośrednio) nie daje, że każdy może być taki jak ona. Generalnie tona ściemniactwa, żeby ci zwyczajni poczuli się lepiej. Blee

Zaethrael
Zgłoś
Harlem 2013-04-23, 23:56 3
Wielkie oburzenie kuźwa. Tenis to sport specyficzny i tam Igrzyska Olimpijskie (żadna kurwa Olimpiada do chuja!) są w porównaniu do Szlemów tylko (niższej rangi) dodatkiem. Co w tym dziwnego, że nie rozpaczała po odpadnięciu z turnieju? Ma się mazgaić kuźwa przed kamerami i mówić, jak to nie marzyła o złocie? Bez jaj.

Nie rozumiem, po cholerę w tej sprawie zabierają głos siatkarze, Korzeniowski (chodziarz) i inni. Oni nie mają takich turniejów jak tenisiści. Siatkarze mają swoją ligę światową/europejską, do tego jakieś rozgrywki klubowe i to wszystko (o chodziarzach nawet nie wspomnę, bo to jest underground totalny). Większość prestiżowych turniejów rozgrywają w barwach biało czerwonych więc Igrzyska są dla nich czymś wyjątkowym.
Radwańska natomiast kiedy bierze udział w turniejach jest niejako prywatną osobą: na pierwszym miejscu reprezentuje siebie, a dopiero później kraj z którego pochodzi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów