Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa on nie ma drzwi, dachu i zderzaków, zajedziesz mu drogę wyjebie się przez koleine w drodze bo musi odbić trochę i leży, ręka połamana, kark skręcony, to są też ludzie, no i jak każdemu człowiekowi każdemu mogą puścić nerwy.
Ten motocyklista to psychopata. Facet powinien mieć zatrzymane prawo jazdy bo w takim stanie psychicznym nie może prowadzić. Najpierw leczenie a później jak będzie zdrowy to może starać się odzyskać prawo jazdy.
Gówno mu zrobił ten kierowca. Po prostu go nie widział bo był w martwej strefie. Zamiast zatrąbić i przyhamować to się wpycha i później sam kręci dym.
Czoperowiec a motopizda.
Odkąd czytam Ty dzbanie twoje komentarze to uważam że martwą strefę to ty we łbie masz. Skoro widział kogo wyprzedza i ile ma do skrzyżowania to prawdopodobnie nie wypada wpierdalać się komuś przed koło? Aczkolwiek zachowania motocyklisty nic nie tłumaczy i jest takim samym dzbanem jak Ty
W Niemczech to sie kwalifikuje jako road rage a to tutaj jest baardzo mocno tepione no i nie dosc ze dostajesz ostro po kieszeni ( za zwyklego fucka mozna oberwac nawet 5 k euro) to jescze trafiasz do rejestru skazanych. Pan z motocykla po prostu zachowal sie jak debil...
Swoja droga to panna przyspieszyla i to dosc MOCNO przyspieszyla i wlasciciwe jak ktos napisze ze to wina kierowcy samochodu to go smiechem zabije. Widac ze jada w terenie zabudowanym wiec panna po p prostu tak sie spieszyla do swojego rycerza ze jej sie instynk samozachowawczy wylaczyl, a jezdziec na popsutym rumaku probowal byc dzielnym ryczerzem. Efekt koncowy widoczny na filmie....
Odkąd czytam Ty dzbanie twoje komentarze to uważam że martwą strefę to ty we łbie masz. Skoro widział kogo wyprzedza i ile ma do skrzyżowania to prawdopodobnie nie wypada wpierdalać się komuś przed koło? Aczkolwiek zachowania motocyklisty nic nie tłumaczy i jest takim samym dzbanem jak Ty
Przepraszam Ciebie bardzo, jeżeli moto pizda jest widocznie za samochodem (inaczej nie byłoby jej w kamerze tylnej) , to gdzie tutaj jest wina kierowcy? Ruch auta widać jak motor jest za samochodem. Ten człowiek lub kobieta - nie wiem, ale się domyślam- specjalnie podjechał/a, żeby zablokować zmianę pasa ruchu, bo się bała, że zostanie sama na drodze, a to już wyzwanie. Potem podleciała ta osoba do swojego kolegi i opowiada, że zajechano drogę. Jakby było to to pewne swojego zachowania to samo by poszło do kierowcy, a nie szuka sobie obrońcy. Ten z przodu tego nawet chyba dobrze nie widział.
Dupcia pękła, bo wjechał między parkę.
Dokładnie! Niech sie jebany cieszy, ze nie wpierdolił jej sie między szparke!
No i powiedzcie sami czy 99% motopizd to nie są idioci... Szukają zaczepki i cwaniakują przy byle okazji. Zapierdalają na tych pierdziawkach jak pojebani, a kiedy się jakiś rozpierdoli to wielki lament i płacz. Kolejne kampanie "patrz w lusterka" i inne brednie. Prawda jest jednak taka, że jeżdżąc w ten sposób i tak się zachowując sami stwarzają obraz swojego zjebanego hobby. Wkurwia mnie tylko to, że często przez takich baranów giną niewinne osoby. Ten 1% zostawiłem celowo, bo są też normalni motocykliści i wielokrotnie to widzieliśmy również na tym portalu. Jednak to jest tylko ułamek tego całego ścierwiastego towarzystwa
Moja sytuacja sprzed tygodnia - zwężenie drogi przez wysepkę z przejściem dla pieszych i grupa motopizdeczek przedemną, a przed nimi samochód. Część ciśnie się OBOK auta przed nimi w przewężeniu, a część wali pod prąd drugim pasem prosto pod maskę innego auta.
Jak widzę te śmieszne kampanie "patrz w lusterka" to mam ochotę wydrukować masę naklejek "Patrz przed siebie, sam na drodze nie jesteś".
Komentarze samych cweli z konserw. LWG
Nie rozumiem, gościu zajeżdża drogę motocyklistce i to ''motopizdeczki'' są winne? Aaaa no tak, banda imbecyli zacznie komentować, bo na sadolu za każde użycie ''motopizdeczka'' leci wirtualne piwo, pieprzone barany. Już chuj z tym że powinno zająć 0.1s żeby połączyć kropki, że dwóch motocyklistów na ''harleyach'', tak samo ubrani i w odstępie 20m to oczywiście że jadą razem, nie wpierdalaj się i niech jadą razem, ale rozumiem że polactwo nie zna czegoś takiego jak maniery na drodze.
razem z kolegą weźcie po snikersie bo głodni nie jesteście sobą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów