Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie rozumiem, gościu zajeżdża drogę motocyklistce i to ''motopizdeczki'' są winne? Aaaa no tak, banda imbecyli zacznie komentować, bo na sadolu za każde użycie ''motopizdeczka'' leci wirtualne piwo, pieprzone barany. Już chuj z tym że powinno zająć 0.1s żeby połączyć kropki, że dwóch motocyklistów na ''harleyach'', tak samo ubrani i w odstępie 20m to oczywiście że jadą razem, nie wpierdalaj się i niech jadą razem, ale rozumiem że polactwo nie zna czegoś takiego jak maniery na drodze.
Od kiedy można przyśpieszać kiedy ktoś wjeżdża przed Ciebie? Zostawili tyle miejsca, że spokojnie się zmieścił, gdyby nie bolała ją pizda, że będzie musiała później jakoś się dostać do kolegi na motorku.
PS. Do motorowców nic nie mam, na drodze jak widzę za mną, a mogę zjechać do boku, żeby sobie przejechał to zawsze ustąpię, jak się wypierdoli to nie przeze mnie i nie w moim otoczeniu. Jednak są i tacy który sobie zygzakiem jadą po ciągłych liniach, co dla mnie jest niepoważne, bo się zmieści? Najlepsza jest akcja "patrz w lusterka", to trochę jakby na autostradzie koczowała jakaś grupka ludzi i rozpowszechnialiby akcję "uwaga ludzie na autostradzie".
Komu powinno zależeć na zdrowiu tego na motorze? Jemu czy innym kierowcom?
Nagle trzy m.p. ładują się przez pas do skrętu w lewo na sam początek, stając na przejściu dla pieszych. Oczywiście nie mogą poczekać i stanąć za ostatnim pojazdem, muszą być z przodu.
No ale "patrz w lusterka itd.". A ja mówię wtedy: "Przestrzegaj przepisów, to przeżyjesz".
Mam nadzieję że tego chuja z samochodu jeszcze dojadą.
Oho pierwsza motopizda z rozdętą dupą
Nie rozumiem, gościu zajeżdża drogę motocyklistce i to ''motopizdeczki'' są winne? Aaaa no tak, banda imbecyli zacznie komentować, bo na sadolu za każde użycie ''motopizdeczka'' leci wirtualne piwo, pieprzone barany. Już chuj z tym że powinno zająć 0.1s żeby połączyć kropki, że dwóch motocyklistów na ''harleyach'', tak samo ubrani i w odstępie 20m to oczywiście że jadą razem, nie wpierdalaj się i niech jadą razem, ale rozumiem że polactwo nie zna czegoś takiego jak maniery na drodze.
Kurwa dawanie w pizdę widać że ktoś przed nami próbuje zmienić pas, zachowując odległość i wrzucając kierunek to są maniery na drodze ? Nie wyjeżdżaj swoim kiblem poza podwórko ok ?
Przyczyna nr 2: wprowadzenie w błąd swojego rycerza który nie miał szans zweryfikować nieprawdy wciśniętej mu przez tą tępą i histeryczną dzidę.
P.S. Jebać motopizdy!
Swoją drogą, zmienił pas prawidłowo, .
Jesteś w błędzie, bo jeśli zmieniając pas powodujesz, że inny uczestnik ruchu musi zwolnic to jest wymuszenie pierwszeństwa. Laska obsrała się i nagadała frajerowi. Żądny przeprosin będzie klepał teraz swoją armaturę
Inna sprawa, że jak parka chce jechać razem to niech nie robią 50 metrowych odstępów w mieście bo zawsze im się ktoś wpierdoli.
Zawsze pizdy zauwazaja kto prowadzi i cisna dupe. A chcialbym tak raz, w innym miescie, natknac sie na frajera ktorego poniesie fantazja. Wyruchalbym mu babe na jego oczach, nie ze gwalt, dalbym rade ja zagadac bo juz wiem ze leci na idiotow.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów