📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym jej wyjebał z całej siły z pięści w ryj.
Wow, same hardcory! A teraz krótka analiza:
1. Motory nie powinny jeździć gdzie im się podoba po lesie, głośny dźwięk straszy zwierzęta i tu babcia ma rację. Masz zgodę leśniczego i wytyczone szlaki to nimi jeździj.
2. Babcia przesadziła z tymi kijami i ja bym po prostu zabrał jej te kije. Wystarczyło się postawić, a nie siedzieć na swoim motorku i jęczeć "Ała ała ała".
3*. jak czytam tych wszystkich napinaczy jakby jej to nie jebneli, postaw przed sobą swoją babcie i jej jebnij. To że ktoś zachowuje się jak kretyn (zachowanie babci) nie oznacza, że należy go bić. Same kurwa harcory... pizdy jesteście
1. Motory nie powinny jeździć gdzie im się podoba po lesie, głośny dźwięk straszy zwierzęta i tu babcia ma rację. Masz zgodę leśniczego i wytyczone szlaki to nimi jeździj.
2. Babcia przesadziła z tymi kijami i ja bym po prostu zabrał jej te kije. Wystarczyło się postawić, a nie siedzieć na swoim motorku i jęczeć "Ała ała ała".
3*. jak czytam tych wszystkich napinaczy jakby jej to nie jebneli, postaw przed sobą swoją babcie i jej jebnij. To że ktoś zachowuje się jak kretyn (zachowanie babci) nie oznacza, że należy go bić. Same kurwa harcory... pizdy jesteście
ale cipa
Niech udostępni tą część filmu gdzie widać , za co? dostał reprymendę. A za pogonienie motopizdeczki piwko.
Cytat:
3*. jak czytam tych wszystkich napinaczy jakby jej to nie jebneli, postaw przed sobą swoją babcie i jej jebnij. To że ktoś zachowuje się jak kretyn (zachowanie babci) nie oznacza, że należy go bić. Same k***a harcory... p*zdy jesteście
Ja już nie mam babć ale twojej chętnie jebnę... pizdo
Ludzie wychodzą na łono natury, żeby zażyć trochę rekreacji i spokoju od miejskiego syfu, to jeszcze tam jeżdżą te piździelce ze swoimi motorynkami. Jak mnie wkurwiają.
U mnie to samo. Raz na jakiś czas znajdę kilka godzin, żeby sobie pojechać rowerami poza miasto to i tam zawsze spotkam pojebańców na motokrosach. A w wakacje to już w ogóle tragedia.
Mam nadzieję, że w końcu wejdzie jakieś prawo, które będzie zabraniać tym zjebom na jeżdżenie po terenach, które nie są torami specjalnie do tego stworzonymi.
U mnie to samo. Raz na jakiś czas znajdę kilka godzin, żeby sobie pojechać rowerami poza miasto to i tam zawsze spotkam pojebańców na motokrosach. A w wakacje to już w ogóle tragedia.
Mam nadzieję, że w końcu wejdzie jakieś prawo, które będzie zabraniać tym zjebom na jeżdżenie po terenach, które nie są torami specjalnie do tego stworzonymi.
Kurwa te kijki starej kurwie bym najpierw połamał jej na łbie a potem wypierdolił dziadzia jakby przysapał to też by wyłapał strzała kurwa stare pruchno czy nie stare zachowywać w społeczeństwie się musi.
Miałem podobną sytuację tylko baba szła jeszcze poszczuła psami . Chuje tak skakały że miałem plecy poorane pomijam już jak wyglądał lakier i ciuchy. Skończyło się połamaniem tych kijków do norda i jednym kundlem do uśpienia. To że ktoś jest stary nie znaczy że może cie napierdalać jakimiś przedmiotami .Czynna napaść to czynna napaść nawet jeśli napastnik to warzywo.
@widelecSpoon mojej babci nikt by nie jebnął, bo nie była taką pierdolnięta kurwą
wypisz, wymaluj uczestnicy komitetu obrony demokracji.
Ja bym przechwycił jej te kije i wypierdolił w chuuj
Mom and Death napisał/a:
Ja już nie mam babć ale twojej chętnie jebnę... pizdo
Nazywasz mnie "pizdą" bo chcesz jebnąć mojej babci? fuck logic...
Wydaje mi się, że masz twarz nie skalaną inteligencją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów