19-latek odpowie przed sądem za napaść na kontrolera biletów, do której doszło w autobusie miejskim w Koszalinie. Gdy pracownik poprosił młodego mężczyznę o okazanie biletu, ten go pobił i skopał, a także skakał po jego głowie.
19-latek odpowie przed sądem za napaść na kontrolera biletów, do której doszło w autobusie miejskim w Koszalinie. Gdy pracownik poprosił młodego mężczyznę o okazanie biletu, ten go pobił i skopał, a także skakał po jego głowie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-08-02, 00:38 ]
Lepa w pysk kanarowi na otrzeźwienie, żeby znalazł porządną pracę (każdą inną, poza strażą miejską) zawsze spoko, ale tu agresor do odstrzału. Czasy podstawówki i kolega jechał ze skasowanym biletem i legitymacją szkolną, ale kanar się dopierdolił do kolegi, że legitymacja jest niepodpisana i będzie mandat i normalnie kazał ze sobą wysiąść z tramwaju dzieciakowi 10lat. Dojebać się umieją zazwyczaj do takich co na pierwszy rzut oka ich mogą zahukać i do kobiet.
No to co Ty opisujesz, to akurat było zwykłe skurwysyństwo. Na nagraniu znowu gość prawie zabił 2 gościa za parę złotych, a to jest już chore.
Ale trzeba być śmieciem aby nie było ciebie stać na 3zł bilet jednorazowy, czy chuj ile on tam kosztuje, i potem napierdalać kanara.
Jakbyś był tak mocny jak ci się wydaje to byś nie zapierdalał komunikacją miejską tylko własnym autem.
I piszę to jako osoba która nigdy nie jechała na gapę.
Z tego, co pamiętam, to nie masz nogi, także Twój wkład w temat jest 'invalid' 😋
A w Szczecinie bronią gapowicza. Miał taką przeszłość, że teraz wszystko mu wolno (tak w skrócie), i po co rozmawiać o bilecie....
To nie ta sama sytuacja...
Postawili mu zarzut usiłowania zabójstwa.
Jedyny słuszny. Oby koledzy mu w celi zrobili z dupy jesień średniowiecza.
I znowu nie widać ryja jebanego cwela agresora... W zasranym USie, już by pokazali jego mordę i podali personalia...jedyna rzecz, której im zazdroszczę to ta hamerykańska jawność...
Bo to "podejrzany". Jak nagranie wyraźnie pokazuje że jest sprawcą, jedyne czego jeszcze nie wiemy to jaki wyrok dostanie. No ale przecież ważniejsze jest rozliczenie kaczora.
Odrazu widać, że nigdy nic wspólnego z sądem nie miałeś. Za jedno uderzenie sąsiada dostałem 2 lata w zawieszeniu na rok i 3k kary na organizację walki z przemocą. Tutaj pójdzie do pierdla. Bankowo uszkodzenie powyżej 7 dni w placówce medycznej plus nagranie z kamery. Ten młody śmieć jest ugotowany. Na dodatek nie z powództwa cywilnego a prokuratury.
Oczywiście, że nie miałem i niech tak zistanie. Nie ze strony osoby oskarżanej. Mam za dużo do stracenia.
Jak dla mnie piździelec na gapę może przez drugie 19 lat swojego smętnego życia zapierdalać w kamieniołomie za czerstwy chleb i deszczówkę.
[ Dodano 2024-08-02, 10:22 ]
Odrazu widać, że nigdy nic wspólnego z sądem nie miałeś. Za jedno uderzenie sąsiada dostałem 2 lata w zawieszeniu na rok i 3k kary na organizację walki z przemocą. Tutaj pójdzie do pierdla. Bankowo uszkodzenie powyżej 7 dni w placówce medycznej plus nagranie z kamery. Ten młody śmieć jest ugotowany. Na dodatek nie z powództwa cywilnego a prokuratury.
Oczywiście, że nie miałem i niech tak zistanie. Nie ze strony osoby oskarżanej. Mam za dużo do stracenia.
Jak dla mnie piździelec na gapę może przez drugie 19 lat swojego smętnego życia zapierdalać w kamieniołomie za czerstwy chleb i deszczówkę.
W chuju mam, gdyby nas rząd nie okradał to każdego by było stać na zakup biletu, może chłop jechał na prywatną wizytę do lekarza bo na NFZ by musiał czekać do października, i miał wybór albo się umówić na prywatną wizytę za 250 zł i patrz pech chciał że akurat miał ostatnie pieniądze w portfelu. Gdyby kupił bilet to by nie mógł pójść do lekarza, a tak i pacjent zadowolony i nowego klienta polecił ... Dobrze jebać kanarów, jak można być kanarem? Kurwa każdy zna Polskie realia, to jak się żyje w Polsce. Człowiek żyjąc walczy o przetrwanie. Ciągle tylko VAT TAX i na każdym kroku tylko VAT , opłaty za mieszkanie , jedzenie rata kredytu, rok szkolny za chwilę się zaczyna , wyprawkę trzeba kupić...
Ok. To go usprawiedliwia. Można skatować drugą osobę, która wybrała zawód kanara aby móc opłacić prywatną wizytę u lekarza bo ba NFZ trzeba czekać 20 kat.
Idąc twoim kretyńskim tokiem "rozumowania". Wybieram się dzisiaj na zakupy. Wszystko takie drogie, wypłata mizerna. Zamiast portfela wezmę tłuczek do mięsa i brechę. Nie będę płacił zmaltretuję obsługę sklepu gdy upomną się o należność...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów