📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak sobie myślę że jak dojechali na komendę to sobie wyładowali na niej za to co zrobiła.
Powinna być bita i ruchana tak, że przez miesiąc na dupie nie usiądzie. I dobrze- tak najszybciej zmądrzeje. Po fakcie dać szmacie ultimatum - jak coś powie o sytuacji na komendzie to policjanci się jakoś obronią, jak zawsze, a idiotka pójdzie siedzieć na parę latek za napaść na policjanta i pewnie trafi na specjalne względy.
Powinna być bita i ruchana tak, że przez miesiąc na dupie nie usiądzie. I dobrze- tak najszybciej zmądrzeje. Po fakcie dać szmacie ultimatum - jak coś powie o sytuacji na komendzie to policjanci się jakoś obronią, jak zawsze, a idiotka pójdzie siedzieć na parę latek za napaść na policjanta i pewnie trafi na specjalne względy.
Nieźle pierdolicie, dostali byście latarę na komendzie za żywota to byście już tu inaczej pisali.
rozmarzyłeś się trochę, takich filmów tu na razie nie zobaczysz
od razu szmate do gazu
pierdolą się jak babcia z dziadkiem... dostała by z 3 razy blądyną po grzbiecie to by siedziała cicho
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów