📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kacper. napisał/a:
mogli ją spacyfikować.
Jasne, ale kamerka w aucie, a wtedy już nie mieliby
kacper. napisał/a:
święty spokój
@up
Zastanawia mnie, ile filmików tego typu zostało skasowanych, utajnionych, albo zaginęło, bo funkcjonariusze się nie pierdolili i od razu użyli pałek/pięści/kajdanek?
Zastanawia mnie, ile filmików tego typu zostało skasowanych, utajnionych, albo zaginęło, bo funkcjonariusze się nie pierdolili i od razu użyli pałek/pięści/kajdanek?
dostała szału bo nie dostała pały
To jest Rosja, to czemu nie spakowali jej do bagażnika?
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Taka to tylko do worka na ziemniaki i wywiesc....
w kajdany i paralizatorem na rozluznienie
Dlaczego nie oddali ostrzegawczego strzału w głowę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów