📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Trzech pijanych i agresywnych Białych osobników,demoluje werandę domku jednorodzinnego."
Ale nagonka. Na pewno pedały.
Henboh napisał/a:
No demolka pełną gębą
Pajan napisał/a:
Demolka w chuj.
Znawca_Cipek napisał/a:
"Trzech pijanych i agresywnych Białych osobników,demoluje werandę domku jednorodzinnego."
Ludzie, czy Wy nie możecie wytrzymać jednego dnia bez trollowania, czy zwyczajnie nie zauważacie i nie wyczuwacie ironii odnoszącej się do dzisiejszej politycznie poprawnej rzeczywistości?
dobre najebusy xd
Ten po środku nożem do pizzy chce dzrwi otworzyć XD
Lata 90 te dzwoniły i powiedziały że autor tematu w dupie był i gówno widział
Autor napisał/a:
Ludzie, czy Wy nie możecie wytrzymać jednego dnia bez trollowania, czy zwyczajnie nie zauważacie i nie wyczuwacie ironii odnoszącej się do dzisiejszej politycznie poprawnej rzeczywistości?
Ja rozumiem ironie, ale materiał jest tak gówniany (poziom co najwyżej średni w skali Śmiechu Warte), że tylko w taki sposób można to skomentować.
Opis z pizdy wytrzepany...
RedBlueManieK napisał/a:
Ten po środku nożem do pizzy chce dzrwi otworzyć XD
" To czym ja kurwa pizzę kroiłem? "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów