📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Myślę, że taser to była najmilsza rzecz, jaka go tego dnia spotkała ze strony uprzejmej policji
Ale liść pięknie siadł.
no i to było w porządku - nie w porządku jest oddanie 10 strzałów w klatkę piersiową bo koleś sięga po coś do kieszeni
tak czy owak, jebać policję
tak czy owak, jebać policję
fantomasik napisał/a:
Myślę, że taser to była najmilsza rzecz, jaka go tego dnia spotkała ze strony uprzejmej policji
nie bój się na komisariacie jeszcze pewnie dostał pare gongów i z pałki
pomijajac wszystko - policjant bedzie mial przejebane przynajmniej kilka miesiecy na posterunku za to, ze dostal taki "bitch slap"
Był też taki nasz rodak co go głaskali paralizatorem tak długo aż masaż okazał się na tyle relaksacyjny że rozluźnił nawet mięsień serca...pewnie podobny wypadek spotka takiego łobuza
Kurwa jaką pizdą trzeba być...
Masz przy sobie pistolet, pałkę i paralizator i pewno jeszcze gaz i mimo tego wszystkiego dajesz sobie zasadzić liścia na mordę... Ja pierdole.
Masz przy sobie pistolet, pałkę i paralizator i pewno jeszcze gaz i mimo tego wszystkiego dajesz sobie zasadzić liścia na mordę... Ja pierdole.
BialyNigger napisał/a:
no i to było w porządku - nie w porządku jest oddanie 10 strzałów w klatkę piersiową bo koleś sięga po coś do kieszeni
tak czy owak, j***ć policję
To jebaj.
Czyli mogę Ci opierdolić chatę z kosztowności i nawet nie będziesz się fatygować pod 997? Dobrze wiedzieć.
ten policjant to troche mizernie wyglada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów