📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie ładnie trzy na jednego
czemu te silne niezalezne kobiety przegraly 3 na 1, gdzie rownosc plci
Kutasiarz napisał/a:
Ale po chuj, nawet nic nie ukradł
a to malo ostatnio widzisz takich akcji w wykonaniu czarnych? niektorzy ludzie sa po prostu zli i lubia krzywdzic innych.
w sumie bardzo duzo jest takich ludzzi ale tego nie robia, bo jednak boja sie konsekwencji prawnych. dlatego nie ma dzikiego zachodu, jednakze murzynom w usa juz jest tak poblazane na wszystko, ze czuja sie bezkarni i dlatego nie maja skrupouow i sie tak bawia.
Niech się cieszą, że im ten drugi asfalt nie poprawił, albo nie zapierdolił torebek.
Najgorsze jest to, że te babki najprawdopodobniej będą dalej owładnięte głupotą nowoczesności i będą te zdarzenie rozumiały w ten sposób, że to mężczyzna napadł kobiety, a nie czarny napadł na białych. Kategorie rasowe, gdy są wyłączone z dyskusji tworzą mętlik pojęć i niemożliwość prawidłowego opisu świata.
Jeżeli tak będzie, to nawet im nie współczuję. Czekam na drugą rundę, później trzecią i tak do końca ich parszywych dni.
Jeżeli tak będzie, to nawet im nie współczuję. Czekam na drugą rundę, później trzecią i tak do końca ich parszywych dni.
co za gnida, i jeszcze białe suki daja sie ruchać czarnym , bo muszą czarnucha zaliczyć
zepsucie totalne
zepsucie totalne
Dostały lepę za te prześladowania czarnych 200 lat temu.
Black Live Matter
Black Live Matter
Ale jak to? Tyle ćwiczeń z samoobrony, opaska na ręce, girl power itp.
I jeden najebany gruby murzyn je pokonał?
To musi być fejk.
I jeden najebany gruby murzyn je pokonał?
To musi być fejk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów