Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdziwy facet nie boi się rozj🤬 szyby w fastfoodzie gdy dadzą za mało ketchupu
joeblacktwo napisał/a:
Prawdziwy facet nie boi się rozj🤬 szyby w fastfoodzie gdy dadzą za mało ketchupu
Pewnie tak. Tyle, że rozj🤬y powyżej materiał to nie szyba.
W związku z powyższym Twój komentarz jest nie na temat.

żmij napisał/a:
Pewnie tak. Tyle, że rozj🤬y powyżej materiał to nie szyba.
W związku z powyższym Twój komentarz jest nie na temat.
Ketchupu też nie widać to chyba ban
Brytol? Z mordy to wyglada na ruska. Z zachowania zreszta tym bardziej...
Najprawdopodniej jego dzielo zycia. Nic wiecej juz w zyciu nie dokona.
To uczucie gdy zobaczysz swoje odbicie w szybie i takiej mordy już w życiu nie chcesz więcej oglądać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie