...i brytyjska policja w akcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak bym widział Pinksmana zaraz po tym jak wysmarowałem kilka niepochlebnych komentarzy pod jego filmami
jjuice napisał/a:
Jak bym widział Pinksmana zaraz po tym jak wysmarowałem kilka niepochlebnych komentarzy pod jego filmami
Słowa krytyki tracą sens jeśli napierdalasz nimi pod każdym tematem do znudzenia. Pozdro
Jesse.Pinkman napisał/a:
Słowa krytyki tracą sens jeśli napierdalasz nimi pod każdym tematem do znudzenia. Pozdro
musisz się tego przyzwyczajać a nie sapać do każdego krytykującego (a będzie ich przybywać).
Halman napisał/a:
musisz się tego przyzwyczajać a nie sapać do każdego krytykującego (a będzie ich przybywać).
Nic nie muszę bo lata mi to koło chuja i większości tej ,,krytyki" nawet nie czytam. Więcej dystansu ludziska
Nie wiem jak wam ale mi to zapierdala fejkiem
Jaki niecierpliwy, już gacie zdejmuje na myśl o cwelowaniu na dołku. Pedał jebany
Ja pierdolę, nigdy nie przestanie mnie zadziwiać angielskie budownictwo. Dziś zobaczyłem okienko w drzwiach, opuszczane jak klapka na wejściu dla kotów i psów. Kto to kurwa projektuje?
Halman napisał/a:
przyzwyczaić to się powinieneś do tego że jesteś jebanym trollem tego forum i każdy ma na ciebie wyjebane pało
traf napisał/a:
trzasnęli go paralizatorem i dostał zastrzyk energii do ucieczki
On już leciał na jakimś dobrym zastrzyku energii.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Człowieku czego ty nie kleisz? przeleciałem właśnie główna stronę ąż do tego materiału. I bez żadnych złośliwości, żadnego z twoich filmików nie doglądałem do końca. Ja rozumie ze pierwszy raz w życiu jesteś na pierwszym miejscu i nie chcesz oddac miana lidera, ja to wszytsko rozumie ale wejdz sobie na jakas archiwalna stronkę w czasie kiedy ty jeszcze nie postowałeś i porównaj materiały. rozjebałeś ten serwis. Zgaduje ze codziennie rano gdy sprawdzasz piwa na sadoolu walisz niemca w kask, a gdybyś mogl to bys sobie obiejbał z połykiem! Skad takie wnioski 15 000 piw łącznie drugi halman 7000, wypisujesz do mnie i zakładam ze do innych maile ze cie srają pod filmami, łazisz na skarge do modów. Ładnie musiałes ich wkurwic ze maja cie juz dosc a ja ciagle moge pisać. Jeszcze chwile a sadol zmieni sie w kazdy inny seris z chujstwem i mądosciami zyciowymi. Urodziłeś sie zerem i zerem zdechniesz 15 000 piw tego nie zmieni
PS: wiekszość ludzi nawet nie sparwdza satystyk wiec maja wyjebane na twoje pierwsze miejsce gamoniu
PPS: Zobacz sobie baranie średnia za wystawione piwa Hal przy połowie tego co ty wstawiłeś ma o 100 wiecej. kolejny 2500 piw, srenia 180, nastepny zwierzak cie zdetronizował 1700 piwek, srednia 400 piw za temat. jestes poprostu mierny! A i tak wiekszosc z tego co dostałeś to tylko dla tego ze nie było nic lepszego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów