Można - zapewne - przypierdolić raz, dwa, ale żeby bić nieprzytomną to trzeba być chujem skończonym
wyrobisz się
mam w dupie małe miasteczkaKiedyś pracowałam z paniami ofiarami przemocy domowej, musiałam im tłumaczyć, że powinny iść na terapię, bo to że żyją z człowiekiem, który ich bije świadczy o tym, że mają zaburzenia.... a one mi tłumaczyły, że one mają idealne związki, tylko chłop ich bije i gdyby chłopa wyleczyć z tego bicia, to będzie super...
nie usprawiedliwiam nikogo stosującego przemoc, tym bardziej tego tam, ale problemy przemocy w związkach są bardzo, ale to bardzo skomplikowane...
To jest syndrom bitej żony. A najlepsze, że to się bierze z tego, że łobuz kocha najmocniej.
Takim nie ma za bardzo jak współczuć - widziały gały, co brały i często nie chcą pomocy, jak sama się przekonałaś.
Zajebiesz takiego szczura a odpowiadasz jak za człowieka.
Ty się uspokój! Już jej wystarczająco najebał, po co ja chcesz jeszcze zabijać ?
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Ale skoro psiapsiółki mają się ku sobie, to byłby przynajmniej punkt zaczepienia w terapii antyskurwielowej.
więc nie ma za dużego wyboru, trzeba pomagać
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów