Gabriel da Silva Teixeira, widoczny na poniższym materiale, poszukiwany jest przez policję za pobicie swojej partnerki. Związek trwał dwa lata, kobieta non stop cierpiała z powodu agresji swojego partnera. Gabriel rozkręca się od dwudziestej sekundy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Łobuz kocha najbardziej
Syndrom sztokholmski
Nome napisał/a:
Kiedyś pracowałam z paniami ofiarami przemocy domowej, musiałam im tłumaczyć, że powinny iść na terapię, bo to że żyją z człowiekiem, który ich bije świadczy o tym, że mają zaburzenia.... a one mi tłumaczyły, że one mają idealne związki, tylko chłop ich bije i gdyby chłopa wyleczyć z tego bicia, to będzie super...
nie usprawiedliwiam nikogo stosującego przemoc, tym bardziej tego tam, ale problemy przemocy w związkach są bardzo, ale to bardzo skomplikowane...
Syndrom sztokholmski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów