📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak to jest, że gdy trzeba wrzucić wsteczny i dać pełny gaz, to nagle baba nie ogarnia
Musiał czuć się upodlony w swojej wierze:
- kobieta za kierownicą,
- kobieta za kierownicą zajechała mu drogę,
- kobieta za kierownicą zajechała mu drogę, miała w dupie przykazania islamu,
- kobieta za kierownicą zajechała mu drogę, miała w dupie przykazania islamu i nie okazała mu szacunku
- kobieta za kierownicą,
- kobieta za kierownicą zajechała mu drogę,
- kobieta za kierownicą zajechała mu drogę, miała w dupie przykazania islamu,
- kobieta za kierownicą zajechała mu drogę, miała w dupie przykazania islamu i nie okazała mu szacunku
Z czego kurwa ta toyota robi te szyby że od jebnięcia pięścią rozlatuje się w drobny mak? Faktycznie motoryzacja schodzi na psy.
A ten chłystek na skuterku zachowywał się jakby jechał 18 metrowym zestawem. Wpuszczajmy więcej tego do EU.
A ten chłystek na skuterku zachowywał się jakby jechał 18 metrowym zestawem. Wpuszczajmy więcej tego do EU.
1) Żadem ciapaty, tylko Norweg. Ciapaty nie ogarnie takiego akcentu.
2) Baba przejechała mu po stopie, też bym się wkurwił.
2) Baba przejechała mu po stopie, też bym się wkurwił.
Norweski też śmieszny język ^^
Gdyby użył głowy i ją objechał z zachowaniem 1m to by nie było problem alem usiał zostać szeryfem...
Gdyby użył głowy i ją objechał z zachowaniem 1m to by nie było problem alem usiał zostać szeryfem...
No i kurwa kolejna kobieta, co nie ogarnia, że tylna oś zawsze bierze bliżej zakręt.
Ona sobie pewnie sprawy nie zdaje co zrobiła i dlaczego tak się stało.
Gość jechał poprawnie, trąbił na babkę jadącą pod prąd i nie, ja też bym jej nie wyprzedzał z lewej, tylko czekał aż ogarnie kobita, że ruch lewostronny.
Ona sobie pewnie sprawy nie zdaje co zrobiła i dlaczego tak się stało.
Gość jechał poprawnie, trąbił na babkę jadącą pod prąd i nie, ja też bym jej nie wyprzedzał z lewej, tylko czekał aż ogarnie kobita, że ruch lewostronny.
Cytat:
Z czego kurwa ta toyota robi te szyby że od jebnięcia pięścią rozlatuje się w drobny mak?
Z przepisów.... Tylna i boczne mają się rozpierdalać w drobny mak. Tylko przednia ma zostawać w jednym kawałku. Jeśli nie wiesz i nie rozumiesz dlaczego to nie mam pytań.
baba przejechała mu po stopie , to po co podjerzdzał tak blisko , król szos na kiblu
Velture napisał/a:
Z przepisów.... Tylna i boczne mają się rozpierdalać w drobny mak. Tylko przednia ma zostawać w jednym kawałku. Jeśli nie wiesz i nie rozumiesz dlaczego to nie mam pytań.
Wiem dlaczego boczne i tylne mają dać się stłuc. Ale od przypierdolenia pięścią żeby zaraz poszła? Kiedyś w jakimś programie młotkiem tłukł i dopiero za 20 razem z oporem się rozsypała.
I nie bądź kurwa bezczelny.
1. Jak wyżej wspomniane to nie ciapaty. Akcent skandynawski...
2. Kobieta wyjezdza z miejsca parkingowego po lewej stronie drogi (patrząc z punktu widzenia kobiety). Po prawej stoją samochody wiec logiczne ze ledzie lewą stroną. Może jedzie jak baba ale przynajmniej ogarnęła wyjazd z miejsca parkingowego.
3. Jadąc takim skuterkiem ominąłbym ją po lewej nawet nie zwalniając i pojechał dalej - ten kretyn jednak woli stac na drodze i trąbić... Co niby kobieta miala zrobić.
4. Koleś podjeżdza do samochodu i w zasadzie podkłada nogę pod jej koła...
5. rozbija szybe kobiecie która nie wiedziała nawet co zrobiła...
Przyjechalaby policja to zapewne on dostałby mandat... A wystarczyło ominąc samochód lub poczekać minutkę aż kobieta ogarnie temat i w sumie nie wiem co innego mogłaby zrobić. zjechala troche na lewo - koles mial miejsce po prawej zeby ją minąć. Kobieta manewruje jak może a ten podjeżdza blizej i trąbi...
Idiota...
2. Kobieta wyjezdza z miejsca parkingowego po lewej stronie drogi (patrząc z punktu widzenia kobiety). Po prawej stoją samochody wiec logiczne ze ledzie lewą stroną. Może jedzie jak baba ale przynajmniej ogarnęła wyjazd z miejsca parkingowego.
3. Jadąc takim skuterkiem ominąłbym ją po lewej nawet nie zwalniając i pojechał dalej - ten kretyn jednak woli stac na drodze i trąbić... Co niby kobieta miala zrobić.
4. Koleś podjeżdza do samochodu i w zasadzie podkłada nogę pod jej koła...
5. rozbija szybe kobiecie która nie wiedziała nawet co zrobiła...
Przyjechalaby policja to zapewne on dostałby mandat... A wystarczyło ominąc samochód lub poczekać minutkę aż kobieta ogarnie temat i w sumie nie wiem co innego mogłaby zrobić. zjechala troche na lewo - koles mial miejsce po prawej zeby ją minąć. Kobieta manewruje jak może a ten podjeżdza blizej i trąbi...
Idiota...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów