📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@kam91
widać kawałek przedniej łapy murzyna, więc nie tylko po głosie wiadomo.
@ Martinidraj:
Kameleon jemeński (Chamaeleo calyptratus), proszę Cię bardzo.
...jego organizm kolor zmienia samoczynnie w zależności od nastoju,temperatury, otoczenia dzięki komórkom barwnikowym - melanoforom.
Kameleon jemeński (Chamaeleo calyptratus), proszę Cię bardzo.
...jego organizm kolor zmienia samoczynnie w zależności od nastoju,temperatury, otoczenia dzięki komórkom barwnikowym - melanoforom.
Raskolnikow napisał/a:
@kam91
Przedniej łapy
Jak ten jeż zaczą na niego fuczeć to myślałem że padnę hahaha
co? jeż? ładnie zamotany jesteś.. jeż jest parę tematów wyżej jeż Wołodia
Cytat:
Cytat:
nie lubi murzynów
Cytat:
A kto lubi?
Białe kobiety, które chcą przeżyć "przygodę".
Polki niestety też...
@erebre co zal ci dupe sciska ze wola czarnego od ciebie.
Mnie osobiscie gowno obchodzi kto kogo rucha, byle sie z tym nie obnosil i nie chcial specjalnych praw dla siebie. Albo , zeby potem nie plakal/a jacy to oni teraz beidni bo wyszli za muslima np.
Ale jak ktos znajduje milosc w ramionach kogos egzotycznego to wszystkiego najlepszego im. A wszystkim gimbasianym rasistom zycze dlugiego i owocnego walniea gruchy ( albo kolegow )
Mnie osobiscie gowno obchodzi kto kogo rucha, byle sie z tym nie obnosil i nie chcial specjalnych praw dla siebie. Albo , zeby potem nie plakal/a jacy to oni teraz beidni bo wyszli za muslima np.
Ale jak ktos znajduje milosc w ramionach kogos egzotycznego to wszystkiego najlepszego im. A wszystkim gimbasianym rasistom zycze dlugiego i owocnego walniea gruchy ( albo kolegow )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów