📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A baby jak to baby. Stoją i drą japę (oczywiście prócz tej która dzwoni). Dopiero facet jak podszedł to ułożył ja z bezpiecznej pozycji. Choć jeśli mam być szczery to była to bardziej przypominająca bezpieczną pozycje poza niźli ta prawidłowa.
Pierwsza pomoc jak w jakiś dzikim kraju
To zła kobieta była..
GG?
GG?
Ile to już razy kobieta prawie mnie zabiła wykonując jakiś nieprzewidywalny manewr gdy ja byłem na motocyklu. Później oczywiście pukanie się w głowę, środkowy palec. Samochodem podobnie. Zawsze wtedy zastanawiałem się czy gdyby groziły jej takie konsekwencje miałaby w sobie więcej pokory. Jak myślicie?
dennissliwa napisał/a:
Pierwsza pomoc jak w jakiś dzikim kraju
PBU? A ty co byś robił, pionowanie?
I prawidłowo, trzymać sukę krótko, tylko krwa nie przy ludziach!
Gówno by miała w sobie, a nie więcej pokory. Mogli by je palić na stosie a i tak by to nic nie zmieniło.
jjzz26 napisał/a:
Ile to już razy kobieta prawie mnie zabiła wykonując jakiś nieprzewidywalny manewr gdy ja byłem na motocyklu. Później oczywiście pukanie się w głowę, środkowy palec. Samochodem podobnie. Zawsze wtedy zastanawiałem się czy gdyby groziły jej takie konsekwencje miałaby w sobie więcej pokory. Jak myślicie?
Gówno by miała w sobie, a nie więcej pokory. Mogli by je palić na stosie a i tak by to nic nie zmieniło.
Heliar napisał/a:
Ale po huj nagrać rejestrację.
a znasz jakąś babę która robi cos mądrego poza aborcją murzyńskiego płodu?
Czarni są tak agresywni. A nie, to zdziczały białas. Pewnie republikanin albo konfiarz kryptopedał - to prędzej, bo kobietę leje, typowo rodzinne zachowanie u prawaków kryptopedałów
Te kopy na ten pusty baniak .... Magia .... Coś czuję że po 3 kopnięciu miała już wstrząs mózgu jak nie krwiaka
jjzz26 napisał/a:
Myślę że jesteś motopiza, nie obrażając kobiet...
fuse_beyond napisał/a:
Co to za odmiana angielskiego?
Bostonka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów