Tak nie do końca, ale trochę się obsrali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tak nie do końca, ale trochę się obsrali
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciapek tak zapunktował, że już do końca swojego żywota nie musi się martwić o zawartość michy.
kundel był z nimi tylko wariata kleił dla alibi
Co oni kurwa na zoologiczny napadają ? To, że okrada się banki, poczty, sklepy sieciowe robione po huju masowo to rozumiem, a nawet jestem za. Ale jak ktoś okrada interes rodzinny o wymiarach celi więziennej powodzony od 4 pokoleń który wygląda jak rupieciarnia bezdomnego i do tego okrada go z wiatrówką to albo jest skończonym debilem ale miał cynka, że akurat w tym lokalu o tej i o tej godzinie będzie przebywać Paris Hilton.
koniec końców wydaje mi się, że jednak jakąś kasę zajumali. reksio ich nie wystraszył, tylko odeskortował.
ergo, po prostu napad. i tyle.
ergo, po prostu napad. i tyle.
many, many kurwa dziwny akcet stawiam, ze to Polacy
no i tak debilnie ubrani, na bank polska.
no i tak debilnie ubrani, na bank polska.
Ale mnie wkurwiają takie małe skaczące i szczekające. Idziesz sobie ulicą a tu się dojebie takie coś na smyczy u paniusi i napierdala aż mózg się lasuje.
Mam taką wizję wtedy że za sekundę biorę tego psa i mu odgryzam ten łeb z uszami wypluwam na ręke i do paniusi podając: Psinka zgubiła łepek...
Mam taką wizję wtedy że za sekundę biorę tego psa i mu odgryzam ten łeb z uszami wypluwam na ręke i do paniusi podając: Psinka zgubiła łepek...
Mały ale wariat Jakby te duże psy były tak agresywne, jak te podrostki, to nikt by alarmu nie kupował.
Te sarenki to najbardziej wkur*iające gówno jakie znam (mucha jest pierwsza)
Pies materialista, głupi nie jest. Miał pan kasę był z panem. Objebali pana, poleciał za kasą do nowych panów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów