Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To z kanału tego pajaca z yt. Weź spieprzaj gamonuiu. Było się uczyć w szkole to może byś teraz nie musiał się babrać w gównie za 3k brutto.
3 tysiące brutto???? Żyj dalej w nieświadomości.
Jedno się zmieniło, dzisiaj macie inne szefostwo, ale sądy te same więc nie ma już tej koligacji i synergii, pojawia się więc rozdźwięk. Rozkazy dostajecie od opcji A, a wasze czyny rozlicza opcja B. Mogliście w najgorszych być właśnie obiektywni by nie wykonywać tych przestępczych [kto do licha ciężkiego podpalił budkę pod ambasadą?] niemal aktów. Dzisiaj nikt nie będzie się nad wami litował. Żeby nie było, nie chodzę na marsze, nie jestem żadnym zwolennikiem stron tego sztucznego konfliktu, mówię tylko, że opisywana sytuacja "zawsze staraliśmy się być obiektywni, wykonywaliśmy sumiennie bla bla bla" to bzdura i sami dobrze o tym wiecie. Jak byliście bezkarni to robiliście to co chcieli od was przełożeni i nawet nie mrugnęliście, bo ta sama opcja trzymała sądy.
Tak to funcjonuje, a wystarczyłoby pozwolić na pryskanie gazem lewackiego bydła, moment byłby spokój. Niestety nie ma na to przyzwolenia a policjanci jak nie maja wsparcia sadów to gówno zrobia. No chyba ze podpuszcza jakiegoś lewackiego bandyte by zaatakował jakiegos Pis-iora, wtedy może coś by sie zmieniło.
To jest właśnie bez prawne użycie siły ! Facet chce pomuc kobiecie i jest bardzo spokojny a ten pałkarz używa wobec niego siły ! Dlazego za co ? Jak dla mnie to wyrok za słaby taki ktoś wogul sie nie nadaje na policjanta, dostał troche władzy i jak sie zachowuje ! Choć raz sąd po stronie obywatela
Jak dla mnie to jesteś idiotą Nie dość że mają przejebaną pracę i muszą się użerać z takimi pachołami jak Ty to jeszcze nie mogą odpowiednio zareagować bo zaraz jakiś idiota powie że im nie wolno. A rudy za utrudnianie powinien pałą i gazem dostać nie koniecznie w tej kolejności.
3 tysiące brutto???? Żyj dalej w nieświadomości.
Dobra sorry 2,5 brutto
Trzeba mieć honor a ci co obstawiają marsze faszystowskie i działają na zlecenie obecnej represyjnej władzy nie mają honoru za grosz!
Dobra sorry 2,5 brutto
2,6k jest minimalna...
Sąsiad jest psem, ma 4,5k netto, nie jakaś figura i za kilka lat emerytura...
Dobrze Ci tak! Obstawiasz neofaszystowskie marsze zamiast walczyć z nimi! Przyprówasz się do starszej Pani bo pizda jesteś. Że masz mundur nie znaczy że możesz więcej. Policja szmaci się wykonując polecenia obecnej władzy. Jesteście obecnie takimi współczesnymi MO i ZOMO. Mam nadzieję, że zrobią z wami porządek jak to zrobili z pracownikami pracującymi w MSW przed 90 rokiem, że upierdolą wam emerytury do minimum!
Trzeba mieć honor a ci co obstawiają marsze faszystowskie i działają na zlecenie obecnej represyjnej władzy nie mają honoru za grosz!
spadaj lewaczyć gdzie indziej!
Dobrze Ci tak! Obstawiasz neofaszystowskie marsze zamiast walczyć z nimi! Przyprówasz się do starszej Pani bo pizda jesteś. Że masz mundur nie znaczy że możesz więcej. Policja szmaci się wykonując polecenia obecnej władzy. Jesteście obecnie takimi współczesnymi MO i ZOMO. Mam nadzieję, że zrobią z wami porządek jak to zrobili z pracownikami pracującymi w MSW przed 90 rokiem, że upierdolą wam emerytury do minimum!
o kolejny kretyn klapie mordą nie pod tym adresem gdzie trzeba. i wy lewaki wieczne ofiary i prawicowi debile tylko w marszach chodzic umiecie
To jest właśnie bez prawne użycie siły ! Facet chce pomuc kobiecie i jest bardzo spokojny a ten pałkarz używa wobec niego siły ! Dlazego za co ? Jak dla mnie to wyrok za słaby taki ktoś wogul sie nie nadaje na policjanta, dostał troche władzy i jak sie zachowuje ! Choć raz sąd po stronie obywatela
Co ty nazywasz pomaganiem kobiecie.. A co jej się działo? Stala przed policjantem do wyjaśnień lub spisania personaliów? Gdzie ty tu kurwa widzisz sytuacje nagląca interwencji jakiegos lewaka... Wiejskiego herosa z transparentem.
Szukasz wsparcia dla brata?
Oaobiscie bym mu dal 10 sekund na odsunięcie sie a po tym czasie gleba i do suki przy jakiejkolwiek probie oporu nazbierał by jeszcze tomf..
Lewak twój wrog...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów