Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze chłopak zrobił... Ja bym jeszcze wyciągnął za bety i wpier*** B)
chuj byś zrobił, na rowerku takich prędkości nie osiągasz.
Na nadgorliwych motoklopów mam brechę ratunkową, nie ma co się pierdolić w tańcu.
Zapierdalaj 130 w mieście - dziw się ,że 70 latek w ładzie ciebie nie widział.....
Jak 70 latek jest ślepy i wyjeżdża w 2 pasmowa drogę z podporządkowanej bez patrzenia to nie powinien wsiadać do auta.
Klasyczny przykład mordercy w puszce
Niestety, ale dlaczego jest tak, że warzywka tak się srają, tak narzekają, że jest im źle i są niewinnie prześladowani na drogach A coraz to kolejny wrzucony film na sadistica z motocyklistami w roli głównej ukazuje ich totalną głupotę w stylu - zapierdalaj 130 w mieście i narzekaj na samochody
chuj byś zrobił, na rowerku takich prędkości nie osiągasz.
Na nadgorliwych motoklopów mam brechę ratunkową, nie ma co się pierdolić w tańcu.
Te kurwa stary licznik punktów przebiłeś ---> 8/5/6... Na ile teraz zabierają prawko? Napisz na pw
Dlaczego większość motocyklistów to debile? Aha co do tego czy mówić motor, czy motocykl, to obie formy są poprawne, więc niepotrzebne jest to sranie się o nazwę.
Niestety, ale dlaczego jest tak, że warzywka tak się srają, tak narzekają, że jest im źle i są niewinnie prześladowani na drogach A coraz to kolejny wrzucony film na sadistica z motocyklistami w roli głównej ukazuje ich totalną głupotę w stylu - zapierdalaj 130 w mieście i narzekaj na samochody
Haha, co za hipokryta Prosta droga, zero winkli wystarczy się wychylić i upewnić że nic nie jedzie a tu dziadek neptyk wyjeżdża i wymusza pierwszeństwo i wina kolesia na motocyklu Jakby wjechał na czerwonym też by była pewnie wina motocyklisty Ale sami puszkarze to najebani mogą jeździć, przekraczać podwójną, przekraczać prędkość rozwalające to jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów