18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
SuchyHarry 2021-01-16, 18:31
banerr napisał/a:

Ty się dobrze czujesz? Mam chodzić w stoperach po własnym domu bo ktoś nie umie ogarnąć kundla? Tylko głupi pies szczeka bez powodu, a głupiego należy się pozbyć bo i tak z niego nie będzie pożytku. .

Muszę napisać jeszcze raz, bo najwidoczniej nie zrozumiałeś. Nie wiem skąd jesteś, ale w moich stronach jak pies lata po podwórku, to normalne że będzie szczekał, bo od tego jest. Zazwyczaj wypuszcza się go na wieczór po to, aby nikt obcy nie wjebał ci się do twojego lokum (od tego jest dzwonek/domofon przy furtce żeby zaznaczyć, że ktoś przyszedł).

Poza tym czy ja napisałem, że masz w "stoperach" zapierdalać cały dzień? Zazwyczaj zakłada się je wtedy, gdy idzie się spać.

Pies może być głupi dla ciebie, ale właściciela może się słucha i dla niego nie jest "głupi".

Jeszcze parę lat temu nikomu ujadający pies nie robił problemu, a dziś wszyscy tak wydelikatnieni i czuli kurwa na swoim punkcie, że niebawem im przeszkadzać będzie jak wiatr zawieje.

el_kadafi napisał/a:

Bo to jeden z tych debili którym można nasrać na głowę o on jeszcze papier poda. Potem będzie pozwalał srać codziennie sugerując reklamówkę na ryju jako najlepsze rozwiązanie. To nic że gówno po ubraniu spływa.

Najwidoczniej masz na tym polu kurwa duże doświadczenie i zapewne jesteś jednym z owych wydelikaconych i jebniętych na swoim punkcie ćwoków, którym przeszkadza absolutnie wszystko. Jest różnica między bombelkiem patusiary drącym japę w kolejce i psem na czyjejś działce. Pies z natury szczeka i tego nie zmienisz (co najwyżej częstotliwość i tylko przez tresurę) natomiast prującego mordę bachora możesz ustawić do pionu od razu w ten czy inny sposób.
Zgłoś
grexik 2021-01-16, 19:00
Zajebał bym gnoja .
Co najwyżej te temperatury baby powinny po liściu zebrać, wtedy by psa wychowały.
Ja swojego nauczyłem nie drzeć mordy bez powodu i 90%czasu cisza ... Wina człowieka nie psa w którego naturze jest szczekać ...
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-01-16, 19:17 1
Rebeliant napisał/a:

A zastanawiałeś się czy tępy pies o umyśle trzylatka z genami po średnio bystrych rodzicach zje gąbkę nasączoną smacznym dla niego tłuszczykiem? Wydaje się to jak najbardziej możliwe, bo głupie psy wpierdalają swoje jak i nie swoje gówna, to co dopiero gąbeczka z tłuszczykiem. Czymś zupełnie innym jest to, czy pies taką gąbkę strawi, czy ją wysra czy też zrobi mu ona krzywdę. I tu trzeba być pojebanym aby to testować > kundla się zabija drągiem, siekierą, młotkiem albo nogą czy też rękami i tylko jak cię zaatakował lub zaatakował kogoś w twym pobliżu. Obowiązkiem człowieka jest odjebać każdego wszarza, który gryzie człowieka niebędącego agresorem.

Słyszałem, że psa najlepiej przyrządza pan Lau Kin Ming.
Zgłoś
s................d 2021-01-16, 19:22
banerr napisał/a:

Jak mnie wkurwiające te szczekające bez powodu kundle. Zrobił prawidłowo, powinien jeszcze wyjebać na ryj tą tępą dzidę.

Ciebie powinni kopać kurwa po ryju za to że go otwierasz .
Zgłoś
piorun343 2021-01-16, 19:24
To już małpa by wykazała się większą inteligencją w uciszeniu niesfornego psa. Jest gaz są petardy, kamyki i piesek staje się pokorny.
Zgłoś
rbt-elektro 2021-01-16, 19:24
lepy na ryj łysemu chujowi
Zgłoś
banerr 2021-01-16, 19:27
sedziazgred napisał/a:

Ciebie powinni kopać kurwa po ryju za to że go otwierasz .

Pies to typowy gównojad. Widać lubisz jak ci mordę liże.
Zgłoś
afganfan 2021-01-16, 20:06
Zwykła kurwa frajer. Nikt kto znęca się nad słabszymi nie zasługuje na życie. Do piachu cwela..
Zgłoś
S................n 2021-01-16, 20:07 1
banerr napisał/a:

To odjebał. Taki wiecznie ujadający kundel zagraża zdrowiu psychicznemu. Szczerze ci życzę sąsiada z nieogarniętym kundlem. Gwarantuję, że po tygodniu będziesz chciał odjebać i sąsiada i kundla.

Nie będę gamoniu, bo na Islandi to reguluje prawo. Jeśli sąsiad lub jego pies uciążliwy, w skrajnych wypadkach dostaje eksmisję od miasta lub od sądu za pośrednictwem zrzeszenia włascicieli mieszkań.
Zgłoś
banerr 2021-01-16, 20:39
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

Nie będę gamoniu, bo na Islandi to reguluje prawo. Jeśli sąsiad lub jego pies uciążliwy, w skrajnych wypadkach dostaje eksmisję od miasta lub od sądu za pośrednictwem zrzeszenia włascicieli mieszkań.

Weź się gamoniu za czyszczenie kibli w tej Islandii a nie tutaj swoje mądrości srasz.
Zgłoś
chico35 2021-01-16, 21:37
bym kurwe zabił - uprzedzę tutejszych debili - tego co rzucił psem
Zgłoś
Angevil 2021-01-16, 22:46 2
Kundle to rak XXI wieku a ludzie którzy je biorą do domów to spierdoliny życiowe. Im nowsze osiedle tym więcej tych pchlarzy.
Zgłoś
ruddie 2021-01-16, 23:53
Brawo - mam u sąsiada CZTERY psy szczekające na zmianę. Chciałbym mieć takiego sąsiada z filmu .
Zgłoś
polakwrocek 2021-01-16, 23:58 2
Można zrozumieć że pies zaszczeka.
Ale jak właściciel wychodzi z mieszkania i pies przez 6h szczeka co3-4 sekundy ...
Albo zajebiesz właściciela i idziesz siedzieć albo psa.
Bo przeważnie właściciel to tępa pizda/chuj co powie "Pies jak pies szczeka." i będzie miał wyjebane.
A jeżeli ja miałbym nosić zatyczki do uszu to zainstalowałbym kilkanaście gwizdków ultradźwiękowych za sprężarką.
I psy ujadały by 24h/ dobę... ciekawe po jakim czasie właściciel by sam psa zajebał -.-
Zgłoś
Obejszłem_system 2021-01-17, 0:33
@banerr czy srener czy jak Ci tam. Widzisz najlepszy komentarz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem